2777
2789
جفتشون مقصر بودن.......

اره خب بيخودي موندن تو رابطه نافرجام

اينم ك نشون داد واسه اين بود ك بيخودي وول نخورن دختر پسرا تو زندگي هم

يا بگن ي رابطه موقت هست و كسي نميفهمه دردسري نميشه.. كسي از اينده خبر نداره

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره پدر فرهاد..‌.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزم رها اگر دختر سالمی بود نمی‌رفت صیغه بشه خب فرهاد بنظرم اصلا مقصر نبود

چ عجب ي نفر بامن هم نظر پيدا شد

ك همچين ادمي جاي دلسوزي نداره اسمش هست ازدواج موقت 

ولي ب اندازه ي زن ك ازدواج دائم كرده ده تا بچه داره از اون زندگي مدعي بود!

چ عجب ي نفر بامن هم نظر پيدا شد ك همچين ادمي جاي دلسوزي نداره اسمش هست ازدواج موقت  ولي ب اند ...

رها فقط به دختر معتاد و عوضی بود که زندگی غرهادو خراب کرد از اولشم میدونستم که فرهاد باهاش ازدواج نمبکنه

حقش بود چرا با دل رها بازی کرد......

خداييش حق همچين چيزي كشتن هست؟

توي ازدواج دائم هم چيزي ب اسم طلاق داريم

نه كشتن

چ رسد ب اينكه خودش رفته خيالپردازي كرده ك زنش ميشه ب هر زبون گفته نميخام واسه ازدواج حاليش نشده

رها فقط به دختر معتاد و عوضی بود که زندگی غرهادو خراب کرد از اولشم میدونستم که فرهاد باهاش ازدواج نم ...

دقيقا واقعا بايد ترسيد از همچين ادمهايي درس عبرت بشه واسه پسرا ك تا يكي اومد تو بغلشون خام نشن! ممكنه ب قيمت جونشون تموم بشه

خب بابا نميخاسته طلاقت داده پولتم داده ديگه فوقش ازدواج دائم هم بودي طلاقت ميداد چ مرگت بود اه!

رها فقط به دختر معتاد و عوضی بود که زندگی غرهادو خراب کرد از اولشم میدونستم که فرهاد باهاش ازدواج نم ...

زنان علیه زنان!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
دقیقاااااا 

برام جالب هست كسي جنايتي ك اين دختر كرده رو نميبينه! تازه دلشونم ميسوزه!

بعد ك تاپيك ميزنن فلاني بچه شو كشت اينو كشت خب چ فرق داره اينم جنايت بود و خيلي هم ناحق بود! 

چه ربطی داره چون زنیم باید طرفدار آدم عوضی و کثیف باشیم؟! عدالت زن و مرد نداره

بخدا من نميفهممشون

يعني خودمم ي تاپيك زدم ي نفر درست و منطقي جواب نداد

همه احساسي 

از ديدگاه ي زن زخم خورده

در حالي ك حاضر نيستن اشتباهات و كثافت كاري هاي رها رو ببينن 

برام جالب هست كسي جنايتي ك اين دختر كرده رو نميبينه! تازه دلشونم ميسوزه! بعد ك تاپيك ميزنن فلاني بچ ...

اخه چه دل شکستنی دیگ دوسش نداشت مگه زور داره آخه حق و حقوقشم که داد منتها رها هار بود دختره عوضی