2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الان شبکه تماشا شروع شد

مرسی عزیزم

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

من دلم برا رها نسوخت

انتخاب خودش بود

ك از اول زير بار اين رابطه رفت و وقتي فهميد خبري از ازدواج نيست توش موند

اتفاقا خيلي هم پرو بود نميدونم طلب چيو داشت

اخه ي دوست شدي صيغه شدي بهت گفته بابام تو رو قبول نميكنه واسه ازدواج بعد هي مونده مونده تا قاتل بشه!

خب برو دنبال زندگيت وقتي گفت بابام دختر پولدار ميخاد

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

[QUOTE=191953556]ب خاطر فرهاد ترک کرده بود ولی فرهاد درست رقتار نکرد شیطات چیشد[/QUOTEدایی مائده رفت توی خونه مینو دعا خوند و مینوهم تمام وسایل دعا  طلسمارو جمع کرد شیطانم هی داد زد جمع نکن مینو گوش نداد و شیطان کلا رفت

خیلی دلم برای فرهاد بدبخت سوخت رهای کثافت عوضی

حقش بود چرا با دل رها بازی کرد......

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
من دلم برا رها نسوخت انتخاب خودش بود ك از اول زير بار اين رابطه رفت و وقتي فهميد خبري از ازدواج ني ...

شاید عاشق شده بود فرهادم کم عشوه واسش نمیومد کم واسش خیلی کارا نکرده بود‌.جلو روش گریه میکرد میگفت عاشقتم.دختره هیجکسو نداشت دل ب اون بسته بود 

چقدر از رها بدم اومد😒اون اول ک میگفت بابد بهم پول بدی دست بردارم😒زور نیست ک

زور نیست؟۷ سال زندکیشو گرفته ۷ سال هی رفت و اومده و ادای عاشقارو دراورده یه امیدی داده ک اونم مونده...هیجکسم نداشت راهنمای خوب.دل بسته بود بعد حالا ب این راحتی ولش کنه بره؟