2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زور نیست؟۷ سال زندکیشو گرفته ۷ سال هی رفت و اومده و ادای عاشقارو دراورده یه امیدی داده ک اونم مونده. ...

نه پس بمونه بکشتش😑😑 خوبه فرهاد بهش گفته بود بابام‌ نمیزاره ازواج کنیم‌رها کنه بود

نفس آقامونم 😌❤
کسی که عاشق باشه باج نمیگیره رها فقط به دختر آویزون و پرو خراب بود

بله... ولی اغلب مردها به خاطر همین عشق واقعیِ دخترها از عواقب اینجور روابط کوتاه و پنهانی در امان می‌مانند... ولی یک بار هم دختره زد به سیم آخر...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خیلی از پسرااا هستند با دخترایی که دوس میشند فقط در حد سرگرمی می خوانشون به عنوان معشوقه نه بانو ره ...

اونقدری ک اون پول داشت یه ۲۰۶ داغون و رهن خونه چیزی واسش نبوده.خاک توسر همچین پسرایی واقعا

بله... ولی اغلب مردها به خاطر همین عشق واقعیِ دخترها از عواقب اینجور روابط کوتاه و پنهانی در امان می ...

عزیزم رها اگر دختر سالمی بود نمی‌رفت صیغه بشه خب فرهاد بنظرم اصلا مقصر نبود

شاید عاشق شده بود فرهادم کم عشوه واسش نمیومد کم واسش خیلی کارا نکرده بود‌.جلو روش گریه میکرد میگفت ع ...

نه بابا اينطوري نبود از حرفاشون مشخص بود ك از اول نميخاسته

دختر اميد الكي بسته 

تو حرفاشم گفت بذار باباتو ببينم شايد ب دلش نشستم

پسر هم همه جور بهانه اورده ك نميخام باهات ازدواج كنم تو كت دختر نرفته ديگه چي بگه! خودش نفهميده در واقع ترجيح داده نفهمه

حتي ادرس خونه پسر رو نداشت و نميدونست كارش چيه

اين نشون ميده ك رابطه چطوره! فقط حسي و جنسي

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

عزیزم رها اگر دختر سالمی بود نمی‌رفت صیغه بشه خب فرهاد بنظرم اصلا مقصر نبود

فرهاد آدم سالمی بود؟!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اگه فیلمو کامل میدیدی صدبار فرهاد بادوستش ازپول مائده حرف میزدن.پس فرهاد کلا مریض بود عاشق نبود

اصلا چشمش ب پولش نبود خودشو دوست داشت

من دلم براش سوخت بيچاره

تا زماني ك داشتن ميرفتن خاستگاري ميدونست پولدار هست اما نميخاست بره

ولي وقتي ديدش دلش رفت.. دوسش داشت

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره