2777
2789
عنوان

ارزو دارم یه هودی بپوشم تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2207 بازدید | 66 پست
جلو خودش که نه ولی ککلا پدرمو در اورده سر پوشش و ارایشو مو و کلا به همه چیز گیر میده

چقدر بد  من از تذکر خوشم نمیاد البته خودم خیلی رعایت میکنم 

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم من خودمم همین بودم الانم که ازدواج کردم جلوپدرم وبرادرام حجابمونگه میدارم .عزیزم من خودمم دختردارمیشدم به هیچ وجه نمیزاشتم جلوپدروبرداراش مثلا تاپ وشلوارک بپوشه

همه مون حجاب داریم یبار من یه بولیز بلند گشاد که اندازه تنم نبود جلو بابام پوشیدم انقد اعصابش خورد ش ...

بابات سنش بالاس ک اینقد سنتیه؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
عزیزدلم من خودمم همین بودم الانم که ازدواج کردم جلوپدرم وبرادرام حجابمونگه میدارم .عزیزم من خودمم دخ ...

عزیز من خودمم بدم میاد من دوست دارم ازینلباسایی که تا بالای زانو اینا هستن خوشکلن نه لختی به پوشم

که نمیشه

منم رعایت میکنم کلا دوست نداره من خوشحال باشم یا بخندم یا برسم به خودم  روانیه

وای  خدا کمکت کنه  نمیدونم اینطورین چرا زن میگیرن یکی دیگه رو بدبخت میکنن 

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]
عزیز من خودمم بدم میاد من دوست دارم ازینلباسایی که تا بالای زانو اینا هستن خوشکلن نه لختی به پوشم ک ...

عزیزدلم دیگه اخلاق خانواده ات انشالله ازدواج میکنی هرجوردوستداری لباس میپوشی دخترقشنگمون

چ رو مخ مثلا داداشا ابجی شونو با تیشرت میبینن تحریک میشن یا نظر دارن بهش😐😐😐

نه اینجوری نیست حساس   اجازه نمیدن البته من خیلی با هاشون دهن به دهن میشم چون واقعان بعضی چیزا اذیت میشم 

چون خودمم خوشم نمیاد لایکم کنن لایکت کردم😐😂

لایک بک بهت😐

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐