2777
2789
عنوان

ارزو دارم یه هودی بپوشم تو خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2207 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توتاپیک های قبلیت زدی بچه دو نیم ساله داری  اگرمتاهلی توخونه خودت بپوش

عزیزم من یبار دیگم گفتمخواهرم اون تایپک گذاشته من بهش گفتم یه سایتیه فلان اینا اونم گذاشت چون بچش دیونش کرده بو وگرنه من مجردم

آنقدر بپوش تا براشون عادی بشه اگرم نگات کردن توام نگاشون کن تا از رو برن  کم کم قد لباستو کوتا ...

ننم اینو از سر عشق نپوشیدم ماردم چند سال پیش عمل ریه انجام داده بو کولرو روشن کنیم تمام تنو بدنش درد میگیره ما اصلان وقتی مامانم خونست کولر روشن نمی کنیم شبا خیلی گرمه به خدا خیلی گرمم میشه نمی دونم چند سالیم هست کف پاهام با دستام خیلی گرم میشن یعنی دونه میشم به خاطر اون پوشیدم یکم راحت باشم کمتر گرمم بشه

فقط وقتایی که هودی میپوشی بگیر دورت دیگه اخه بخوای دعوا هم کنی بیشتر اعصاب خودت خورد میشه آروم آروم ...

می دونی بدیش اینا تغیر نمی کنن از اون دسته افرادن که میگن دختر فقط بشوره بسابه بشین بدوزه خلاصه اینا 

البته من بدم نمیاد از افکارشون ولی خودمم چادریم سه تا خواهریم یکشون از دواج کرده اون یکی خواهرمم خیلیییییی حساسه اینا کلان بم گیر میده نکه خودم بد حجابی کنم همیشه مواظبم ولی خوب چهار دستو پام بستس

یه روز داداشم با زنداداشم اینا چند روز رفتهبودن کشتو گزار بعد چند روز موندن نیومدن خواهرم همینی که از من بزرگتره از دواج نکرده شب خونه اونا خوابید (گفتم زنداداشم اینا با ما هستن ولی اتاقشون جداست )بعدخواهرم لباسشو در اورده بود با یه زیر پیرهنی بلند من در زدم درم بسته بود دنبال گوشی رفته بود چون از یه گوشی استفاده میکنیم اونم فقط به خاطر درسا از درو یه کوچولو باز کردخودش پشت در بعد بادست جوری که من فقط دستشو ببینم گوشیو داده البته استین لباسش کوتاه بود معلوم شد من فهمیدم کدوم لباسشه یعنی من نامحرمم که اینجور ی خواهرم بر خورد کرد در این حد حساسه