2777
2789
عنوان

چرا بعضیا با فوت عزیزشون .......

| مشاهده متن کامل بحث + 2225 بازدید | 64 پست
میترسم اون دنیایی نباشه. یادم میفته به دردای بابام و غم و غصه هایی که تو زندگیش خورد اتیش میگیرم. و ...

عزیزم 

من همه ش میگم شاید پدرم موقع مرگ تشنه بود، یه جوری نگاه میکرد، شاید میخواست یه چیزی بگه و نمی تونست...

ما فکر کردیم اگه ببریم بیمارستان خوب میشه، الان میگم چرا پیشش نموندم؟ چرا نفهمیدم داره جون‌ میده؟ 

البته پدرم ادم  فوق العاده ارام و بی آزاری بود. هیچوقت هم روز خوش تو زندگی ندید. 

خدا همه شونو رحمت کنه. جاشون بهشت باشه

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
عزیزم  من همه ش میگم شاید پدرم موقع مرگ تشنه بود، یه جوری نگاه میکرد، شاید میخواست یه چیزی بگه ...

بابای من که موقع فوتش تو مرکز استان بود. توی آی سی بود؛ حتی ما هم کنارش نبودیم و کیلومترها ازش فاصله داشتیم😭😭

الهی بمیرم برای غریبیش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام. ۵۶ سالش بود با یه زندگی پر از سختی و رنج. که با کلی حسرت و آرزو دو ماه پیش رفت. خواهر هم ندا ...

عزیزم فکرکردم چندسال گذشته دوماه عادیه من تا سال پدرم و حتی بعدش چون شرایطمون سخت بود مثل شما بودم ولی شرایطمون که بهتر شد آروم‌تر شم دوماه زوده بخوای مثل قبل بشین برا آرامششون قرآن بخون خودتم آروم میشی اینجوری

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

توی خودشون میریزن.

یکی مثل من،توی مراسم خاکسپاری کسی که جونمم براش میدادم،یک قطره اشک نریختم.

چشامو فقط بسته بودم و گوش میکردم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
میترسم اون دنیایی نباشه. یادم میفته به دردای بابام و غم و غصه هایی که تو زندگیش خورد اتیش میگیرم. و ...

اسی خدا رحمتش کنه و روحش شاد باشه ولی تو زیاد ناراحتش نباش مرده ها از اینکه ببینن یکی براش زیاد گریه میکنه یا ناراحته خیلی معذب میشن 

تو ففط براش نماز بخون قران بخون مگرنه ناراحتی فایده نداره

بازم برات از خدا صبر خواستارم😔😔

بابام. ۵۶ سالش بود با یه زندگی پر از سختی و رنج. که با کلی حسرت و آرزو دو ماه پیش رفت. خواهر هم ندا ...

دوماه همش من واسه خواهرم سه سال بال بال میزدیم الان بعد ۱۵ سال ک کمرنگ شده بعضی شبا خواب میبینم ک زندس و نمرده توی خواب اینقدررر خوشحال میشیم ک ب مرز سکته میریم  دیگه وقتی بیدار میشیم میبینم خواب اون روز حالمون خرابه منو خواهرم این خوابهارو میبینیم 

انسانم آرزوست

ولی همسر من بعد پونزده سال هنوز این قضیه براش هضم نشده 

پدرشو از دست داده روزایی که میبینم تو خودشه و کم حرف میزنه میفهمم به خاطر پدرشه 

ده سالش بود پدرشو از دست داد 

میگه خیلییی باهاش رفیق بودم 

حیف...

من مجردم فک می کنم بیشترین درد مال از دست دادن بچه ادم باشه به نظر من قدر ادما رو تا زمانی که این دنیا هستن باید دونست و دلشون رو شاد کرد بعد مرگشون غم و غصه فاید نداره چون اونا از نظر من نمردن هستن و مارو می بینن مام به زودی می ریم کنار اونا فقط باید دست پر بریم

اگه پدرتو دوست داری سعی کن براش خیرات کنی چون اون نیاز داره و می بینه 

خدا رحمتشون کنه و بهت صبر بده

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

اخی خدا بیامرزدش عزیزم مرگ عزیزه ادم خیلی سخته خیلی سخت میشه باهاش کنار بیای با گذشت زمان یکمی بهتر میشه زمان خودش یکمی حل میکنه ولی باز خاطراتش ادم رو ب اون دوران میبره و ادم میگه کاش هرچی داشتمو میدادم فقط باز بتونم ببینمش این ک ادم ب این دنیا و ادم های عزیز زندگیش عادت کنه و وابسته بشه خیلی بده بخاطر همینه با مرگ عزیزامون نمیتونم فراموشش کنیم خدا بهت صبر بده همین   

عزیزم خدا کمکتون کنه واقعا سخته ولی خوب دنیا خیلی دنیای چرتیه کلی مشکل و عذاب داره خدا تو اون دنیا جاشون رو خوش کنه به این فکر کن کنه جای باباتون تو اون دنیاخوش باشه ودیگه از سختی های این دنیا راحت شده بجای این که خودت رو نابود کنی به خاطرش براش کلی دعاو ارامش تو اون دنیا رو از خدا بخوا برای شادی روحش قران و نماز بخون اون موقع هست که خودتم ارتم میگیری 

دوست داشتنی ترین ارزو ها دست نیافتی ترین انهاست .زندگی سراب خوبی برای ارزو های انسان است و هر لحظه انسان را از ارزو هایش دور میکند.مگر ان که یک ارزو داشته باشی و اون ملاقات با خدا باشد .در این صورت احساس میکنی هر لحظه به ارزو یت نزدیکتر میشوی و خوشبخترین انسان هستی.😍اگه همه ارزوت فقط خدا باشه خدا خودش ارزوهای خوبی برات میکنه ❤

خدارحمتشون کنه وبه شما صبر بده 

من پدرم ۸۰سالش بود وابان ماه به رحمت خدارفت  هنوز داغش تازه اس وباهاش کنار نیومدم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

وای اشکمو در اوردین همشون قرین رحمت روز های خوششون اون دنیا ابدی

ترو خدا واس بابای من دعا کنین دستش تنگه این ماه کاری نمی تونم براش کنم دلم براش کبابه دعا کنین شرمنده نشه

مد شده مینویسن همسرم فلان شغل خودم فلان شغل سوال دارید بپرسید منم شوهرم سوپر مارکت داره منم خوراکی خور هستم سوالی درمورد خوردن و خوراکی داشتید در خدمتم🍬🍫🍦🍩🍭

تا میتونیم این دنیا بهم محبت کنیم بهم توجه کنیم همدیگرو دوست داشته باشیم کاری از دستمون برمیاد برای هم انجام بدیم چون انسان از فردای خودش خبر نداره لااقل وقتی یه چیزی شد حسرت نخوریم ک چرا این کارو نکردیم حیف و فلان وو....این چیزا