2777
2789
عنوان

کارم خیلی زشت بوده؟؟

1324 بازدید | 117 پست

چند وقت پیش، کسی که دوسش دارم همراه با خانواده اومده بودن شب نشینی

تو حیاط نشتن و بگو و بخند منم برا اینکه به طرف محل ندم اومدم تو خونه اهنگ گوش میدادم

یهو کراشم در زد که من خودمو جمع و جور کنم 

بعد گفت ببخشید آب دارید 

منم گفتم 

تو یخچال هست😯😯😯😨 بنده خدا خودش رفت در یخچال رو وا کرد و آب خورد .

الان فکرشو میکنم دوست دارم زمین دهن وا کنه برم توش فک کنم دیگه از من خوشش نیاد😂😢

خدا منو مرگ بده😢

اره خیلی زشت بوده

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بگم خیلی بی ادبانه بود ناراحت میشی؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان با این رفتارت فکرشم نکن بهت نزدیک بشه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

چرا چندگانه رفتار میکنی 

کراشت اومد آب خواست پا میشدی براش میاوردی شاید به عشقی هم شکل میگرفت

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

طرف رو دوس داری بعد بی محلش میکنی،چرا؟به نظرخودت چرا باید از تو‌خوشش بیاد خوب جان دلم اگر دوسش داری یه عکس العمل خوب از خودت نشون بده

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
چرا چندگانه رفتار میکنی  کراشت اومد آب خواست پا میشدی براش میاوردی شاید به عشقی هم شکل میگرفت

راست میگی واقعا 

من خر😢

مثلا خواستم خیلی بی اعتناش کرده باشم😧😧😧