2777
2789
عنوان

ازدواج دختر 13ساله با پسر30ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خودتون فکر کنین دیگه 

هفده سال فاصله سنی 

جای پدرشون می شن اون آقا

وقتی دختر خانم ۲۰سالش بشه و اوج جوونی همسرشون پیر محسوب می شن

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720

اینجا چون حرف بزنی جر واجرت میکنن که یه دختر ۱۳ ساله تز زن ۴۰ ساله هم بهتر میفهمه.  بله عالیه اصلا تازه دیرشم شده اختلاف سنی هم ۱۸ سال کمه بره یکی پیدا کنه که بیشتر باشه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
که مثلا ازاول میارمش و هرطوربخوام پرورشش میدم 

مگه درخته

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
مگه بچه بازیه اخه ۱۳ ساله کلا نباید ازدواج کنه از وقتی اومدم نی نی سایت از جامعه ایران کلا ناامید ...

یه درصد فک کن تاپیک درست باشه بعدشم پربازدیدارو دیدم امروز منم ناامید شدم ازین جامعه 😁😁

خدایا داده ونداده ات راشکر
استارتر خودتون ازدواج کردین و باردارین؟ 15 ساله :ااا

فردا میشم 16سال اما من بخاطر پول نبود ازدواجم من خودم خواستم عاشق هم بودیم 

خــــــــــدایا فرزندم را  سالـــــم به مــــــن ببخش. برای سلامـــتی تو راهیــــم دعا کنیـــد🥰😘😍

داداشم ۳۱ سالشه یه دختر معرفی کردیم تازه داره ۲۰ ساله ش میشه میگه بچه س و فلان 

حالا اون چجوری روش شده بیاد خواستگاری نمیدونم جای دخترشه بخدا

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔