ولی هیچی ازش یادم نمیاد برای بیشتر از ده سال پیشبود...
خیلی حس خوبی بود وقتی پاشدم
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خواب شب عاشورارو دیدم، امام حسین بهم گوشواره داد گفت اینو امانت نگه دار. احساس میکنم گوشواره حضرت رقیه رو بهم داده بود😔
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷
منم خواب امام علی را دیدم بعدش ناراحت بودم چرا حاجتم را ازش ناخواستم یک هفته بعدش خواب دیدم حاجتم با ...
چقد جالب...
نه من همینم که دیدمشون از سرم زیاد بود. ذوق مرگ شدم
ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه... دوران بزن در روگذشته؛بزنید، می خورید! (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌ تصورشم شیرینه 💓
اگر کسی دوست دارد در خواب، یکی از پیامبران یا امامان معصوم(ع) یا پدر و مادر و یا شخصی را ببیند، سورههای شمس، لیل، قدر(انا انزلنا)، جحد(کافرون)، اخلاص(توحید) و معوذتین(قل أعوذ برب الناس و قل أعوذ برب الفلق) را تلاوت نماید، و سپس صد مرتبه سورۀ توحید را بخواند و صد صلوات بر پیامبر(ص) بفرستد و به جانب راست بخوابد، در حالیکه با وضو باشد، پس کسی را که بخواهد در خواب میبیند و آنان با او سخن خواهند گفت و به سؤالات او پاسخ میدهند.
کفعمی، ابراهیم بن علی عاملی، ، ص 48 و 49، قم، رضی، 1405ق.