2777
2789
عنوان

خواب ائمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 26 پست
شماها لابد خیلی بنده های پاکی هستید ‌ مث ما گنهکار نیستید

نه. من دو سه ماه بود عشقی زیارت امین الله میخوندم حتی حاجت هم نمیخواستم با اینکه خیلی گرفتار بودم فقط اون دعا حالمو عجیب خوب میکرد بعد مدتی اون خواب را دیدم ولی خب حاجتم را تو خواب نخواستم و بعد خوابم خیلی ناراحت بودم  یک هفته ناراحت بودم و غصه خوردم قربونش برم امام علی جانم بعد یک هفته مجدد خواب دیدم برگه حاجت رواییم را با اسم امام علی تو خواب بهم دادن و همون روز حاجت روا شدم 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خوش به سعادتت

سعادت اصلی در عاقبت بخیری آبجی

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا تجربه کردی؟

بله عزیزم. گفتم که من اصلا به نیت خواب و حاجت نمیخونم اونقدر حال روحیم خراب بود فقط اون دعا ارومم میکرد و انرژی بهم میداد

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
این چیزا نباید گفته بشه

من چندین بار خواب ایمه و حاجت روایی دیدم به همه هم گفتم نمیدونم کی گفته نباید گفت اتفاقا بنظرم باید گفت تا همه متوسل بشن

من ۳یا۴سال پیش خواب حضرت علی و حضرت فاطمه رو دیدم من فقط تماشا گر بودم میدیدم که اونا بیرون از خونشون بودن وقتی اومدن برن خونشون جلو در خونشون یه پیرزن نیازمند بود اونا با مهربونی انگار اون پیرزنه واسشون ارزش داره بردنش تو خونشون رختخواب براش اوردن تا استراحت کنه 

پیرزنه انگار بیمار بود بعد یادمه حضرت فاطمه یه پتویی یا ملافه ای بود روش انداختو بهش رسیدگی میکرد

من چهره پیرزنه رو قشنگ میدیدم ولی چهره حضرتا رو نمیتونستم ببینم☹️

شایدفردایی نباشه🙃☀                                      یکی هست که فقط و فقط برای من نفس میکشه...                                                                                                                  اونم دماغمه 😎😑                                          ای محبوب عاشقان! به حق ادمین گروه اولیائت ، مارا نیز در پست شان Add کن.                                      الهی آمین    
چه قدر عجیب ک جالب . سعادت داشتی عزییزم 

نمیدنم ولی الان سالهاست حاجتی دارم با اینکه بارها خواب دیدم هنوز اجابت نشده

باشه امیدی ندارم ولی باشه دیگ دستم ب جایی بند نیس

ان شاءالله خدا خودش گره از کارت باز کنه. از طرف شهید هادی ختمی بگیر و هدیه کن به امام زمان ان شاءالله گرفتاریتون رفع میشه

زمانش نرسیده  . برسه حتمی الله حاجت روا میشی

ان شاءالله توکل به خدا. من امام رضا حاجت بهم نداده ولی کافیه بگم فلان زمان دعوتم کن حتی روز و تاریخ هم مشخص کردم دقیقا همون روز و تاریخ مشهد بودم مشهدهایی که بابت هیچکدومش من اقدام نکردم. یهویی و رایگان دعوت شدم. علتشم فکر میکنم اینه که هر صبح سلام میدم به امام رضا.