2777
2789
عنوان

پدر شوهر بی همه چیز

| مشاهده متن کامل بحث + 7843 بازدید | 115 پست

چرا بعضی ها میگن استوری کردی ابروی خودتو بردی؟کی گفته آبروی آدم با یه مشروب خوردن می‌ره...شأن هرکس هم بر میگرده ب رفتار خودش ..هرکس مرده رفتار خودشو درست کنه نه اینکه بیفته دنبال رفتار بد دیگران...هرکس رو توقبر خودش میخابونن ..پدرشوهرتک بیخودی دخالت کرده  ..شوهرم باید دستت درمیومد بهشم بگو من ک نخوردم ولی اگه خیلی بده اگ در شانتون نیس خودت چرا قلوب قلوب میخوری

من نمیدونم چرا بعضی ها مشروب خوردن رو شکستن شاخ غول میدونن و  نمایشش میدن. 

⚖️ تحقیقات نشون میده اگر از تکنیک موسی به دین خود، عیسی به دین خود استفاده کنیم ۹۳/67 درصد از نزاع های کشور در کسری از ثانیه حل میشه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر شوهرام وقتی دندون درد میگیرن تریاک میکشن 

عجب ادمی هستی استارتر

دوستانه بهت میگم

خیییییلی کار زشتی کردی

پدرشوهرتم تریاک میکشه جار نمیزنه تریاک کشیدنشو که استوری نمیکنه

که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗
عزیزم خودشون بزرگ و کوچیک زنو مرد معتاد تریاکی هستن

شما چکار به تریاک کشیدن اونا داری دوستان دارن میگن کارت اشتباه بوده پس بپذیر و یه مدت آروم باش بعداز دل همسرت در بیار و آرومش کن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

عزیزم قیل استوری گذاشتن یا هر حرکت دیگه ای که همچین عواقبی داره کمی فکر کن ببین سوتفاهم یا حاشیه برات پیش نمیاره بهرحال نسبت به دید و نگرش خانواده همسرت آشنایی داشتی باید احتمالشو میدادی

ناراحت نباش یادت باشه واست بشه یک تجربه ،نامت رواینستاتغیربده نگذارخانواده همسرت متوجه بشن ولیکن غیرازاین هم هیچ وقت نگذارخانواده همسرت ازکارت سردربیارن

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
عزیزم خودشون بزرگ و کوچیک زنو مرد معتاد تریاکی هستن

خب خودت داری میگی عزیزمن اونا معتادن

معتادم مریضه

کار اشتباه بر خلاف فرهنگ یه ادم انجام میده

تو چرا شخصیت خودتو بیاری پایین؟که اونا که به قول خودت تریاک میکشن بیان بهت حرف بزنن؟حیفته

دوتا فیلم میگرفتی از خودت یادگاری

به مادر و خواهرت نشون میدادی فقط

تمام

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بعد پدرشوهرم گفت گوه نخور زر نزن ( من اولش با احترام صحبت کردم بعد گفتم خودت زر نزن) قطع کرد فکر کنم ...

با این کارت داشتی زیر پوستی از خانواده شوهرت انتقام می گرفتی به خاطر مسائلی که خودم گفتی سرت اوردن صد درصد میدونستی بفهمن و ببینن میسوزن دیگه چرا خودتو اذیت میکنی