2777
2789
عنوان

پدر شوهر بی همه چیز

| مشاهده متن کامل بحث + 7843 بازدید | 115 پست

بشدت کار خزی انجام دادی

حق داشته شما خانم هستی قراره مادر بچه اون خانواده بشی درس نیست یه چیزایی رو جلو بقیه استوری کنی

تو خلوت دوستانتون در کنار شوهرت میخوردیدنشکلی نبود

اما اینکه استوری کردی انتظار داشتی پدر شوهرت زنگ بزنه بگه یه شبم بیا با بخور😐

بچه ها بخدا هر چیزی استوزی کردن کلاس نداره

تو خلوت خودتون هرررر کارییی دوس داشتید کنی‌

🥰
بعد پدرشوهرم گفت گوه نخور زر نزن ( من اولش با احترام صحبت کردم بعد گفتم خودت زر نزن) قطع کرد فکر کنم ...

شانس بياري با اين كارات، طلاقت ندن😟😟😟

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین استوری چه مرگیه

هر کار کردی خوش بودی تمام

باید جهان بفهمن

تو میدونستی ابه مردم هزار تا برداشت میکنن

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
مگع نمیدونی مشرو ب هم مثل خیانت واسه زن تابویه اما واسه مرد مسئله خاصی نیست، جوونی و شیطنته!! 

دقیقا و مثل خیلی چیز های دیگه الان ایشون شوهرش داره مشروب میخوره حق نداره به همسرش چیزی بگه ولی پدر شوهر میتونه هر چیزی به عروسش بگه تازه الان کلی هم توی این تایپیک به استارتر گفتن حقت بوده مقصر خودتی

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...
خب خوش گذشته بهت خداروشکر چرا باید استوری کنی همچین چیزیو! هررررخونواده ای باشه بدش میاد چه دخترش ...

عزیزم خودشون بزرگ و کوچیک زنو مرد معتاد تریاکی هستن

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

هم عنوان تاپیکت خیلی زشته..‌هم استوری که گذاشتی...اصلا چرا باید این شوخی رو میزاشتی متنی هم که گذاشتی کار و خراب تر کرده...عزیزم شما که میخوای مادر بشی شما که خانم قلبا و باطنن خوبی هستی چرا این رفتار ظاهری خانوم های سبک و جلف رو به شوخی اجرا کردی و استوری کردی؟مقصر خودتی شوخی بوده ولی شوخیه بدی.

اسی اشتباه اول و آخر از خودت بوده بنظرم 

خب ما هم اصلا تو فرهنگ مون  خوب نیس همون مردش هم مشروب بخوره چه برسه به زن و عروس یه خانواده 

اونا از کجا  می‌دونستن آب هست 

بنظرم پدر شوهرت حق داشته بهت تذکر بده 

با احترام 

خدایا شکرت 🙏🏻
عزیزم خودشون بزرگ و کوچیک زنو مرد معتاد تریاکی هستن

خوب پس تعادل روانی ندارن 

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم