2777
2789
عنوان

پدر شوهر بی همه چیز

| مشاهده متن کامل بحث + 7843 بازدید | 115 پست
بشدت کار خزی انجام دادی حق داشته شما خانم هستی قراره مادر بچه اون خانواده بشی درس نیست یه چیزایی رو ...

عزیزم اصلا مشکل اون نبوده اینا هر موقع حس کنن یکم به من خوش میگذره یه داشتان بزرگ راه میندازن

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد پدرشوهرم گفت گوه نخور زر نزن ( من اولش با احترام صحبت کردم بعد گفتم خودت زر نزن) قطع کرد فکر کنم ...

اگ از رابطتون مطمئن نبودی ازدواج نمی‌کردی الان هم اگ‌مطمئن نیسی بچه نیار

بهتر بود میگفتی بابا فقط یه شوخیو مسخره بازی بود شرمنده که ناراحت شدیدچون کار تو جالب نبود چند سالته ...

منم گفتم اب بود شروع کرد فحش دادن

بعد پدرشوهرم گفت گوه نخور زر نزن ( من اولش با احترام صحبت کردم بعد گفتم خودت زر نزن) قطع کرد فکر کنم ...

چند سالته؟؟؟؟هی داری پشت سرهم کارهایی میکنی که اوضاع رو خراب تر میکنی...دستی دستی داری زندگیتو بهم میریزی با بی فکری

الان باید با سیاست و زبون بازی شوهرتو بکشی سمت خودت ....باهاش حرف بزن بگو تو ک می‌دونی من داشتم شوخی میکردم و این حرفا ...

در ضمن خواهر شوهرارو کلن بلاک کن هیچی ازت ندونن 

خانواده شوهر مدلشه فضولی کردن 

تو ام ب پدر شوهرت میگفتی هر کاری بکنم ب خودم و شوهرم مربوطه والسلام نیازی ب بی احترامی نبود ...الان وقتشه ک سیاست ب خرج بدی 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
اسی اشتباه اول و آخر از خودت بوده بنظرم  خب ما هم اصلا تو فرهنگ مون  خوب نیس همون مردش هم ...

اصلا به فرض من کار خطایی کردم تذکر اره ولی نه فحش و شر انداختن به این بزرگی تو زندگیم

من خودم اینستا ندارم.به خاطر همین مسائل که نه دوست دارم از جزئیات زندگی مردم مطلع باشم و بالعکس. خو ...

دقیقا منم ندارم بخاطر همین فضولی تو کار همدیگه،تا خوبیم طرف توالتم میره باید لایک کنی قربون صدقه بری،بد میشیم میخواد یا بلاک کنه یا متن معنی دار استوری کنه و...

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
من خودم اینستا ندارم.به خاطر همین مسائل که نه دوست دارم از جزئیات زندگی مردم مطلع باشم و بالعکس. خو ...

خب اصلا اولا من م شروبم بخورم استوری هم بذارم به خودم مربوط میشه دوما اگرم من خطایی کنم یه تذکر ساده نه بگن گو ه نخور زر نزن 

عزیزم خودشون بزرگ و کوچیک زنو مرد معتاد تریاکی هستن

یه جوری حرف میزنی انگار تو این جامعه بزرگ نشدی دیروز از فضا اومدی اینجا خاورمیانه است اگر خودشون هم بکشن اجازه نمیدن زن بکشه اگر خودشون بخورن اجازه نمیدن زن بخوره  مادرم می گفت پدر پدربزرگم قلیون می کشید تا وقتی زنده بود پدربزرگم و بقیه که شاید اون موقع ۴۰ به بالا سن و سالشون بود جرآت نداشتن به قلیون و سیگار نگاه کنن چه برسه به کشیدن این مسائل پیچیدست باید باهوش و با سیاست باشی تا سر دربیاری