2777
2789

من یه دوره زندگیم بس که تو استرس بودم الان انگار سیستمم ریخته به هم کلا تو استرس هستم

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دوره زندگیم بس که تو استرس بودم الان انگار سیستمم ریخته به هم کلا تو استرس هستم

منم الان ۷.۸ ماه میشه این دردو گرفتم همش تو استزس دستو پام یخ میکنه دماغم یخ میکنه تکرر ادرار گرفتم

حتما برو دکتر عزیزم‌ درست میشه، اگرم دارو داد حتما مصرف کن مثلا نورتریپتلین ۱۰ برا کنترل هورمونای استرس خوب عمل میکنه ولی باید پزشکت با توجه به وضعیتت تجویز کنه سرخود نخور

عزیزم یه تراپیست می‌تونه بهت کمک کنه ، استرس چیز الکی نیست خیلی برا بدن ضرر داره 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

منم الان ۷.۸ ماه میشه این دردو گرفتم همش تو استزس دستو پام یخ میکنه دماغم یخ میکنه تکرر ادرار گرفتم

برای تکرر ادرار برو دکتر دارو می ده خوب می شی.  احتمالا عفونت گرفتی.  من یه موقعی اصلا شب ها خواب نداشتم بس که شبی 5 یا 6 بار برای دستشویی بیدار می شدم

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

ازمانش کم کاری تیروئید هم بده.  استرس زیاد باعث کم کاری تیروئید می شه که علامت هاش یخ کردن دست و پا و بدن هست 

الان ده سال دچارش شدم نابودم نابود ظهر به سرم زده بود خودم‌و بچه رو از بین ببرم خدایا این‌جنون‌آنی‌چی بود سراغ من اومده بود خودمم در حیرتم واقعا از خودم ترسیدم‌اولین بار همچین چیزی تجربه کردم

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد