2777
2789

نگید خوشگلی اعتماد به نفس نداری همه قشنگی خودشون رو دارن. بله میدونم ولی من هیچ چیز مثبتی ندارم

اره ندارم ولی قیافمم خوب نیست واقعا همه میگن زشتی همه تو روم میگن 

حالم از خودم بهم میخوره ن کسی دوسم داره ن کسی باهام ارتباط میگیره ن کسی جدیم میگیره ن برا کسی مهمم 

ن کسی باهام حرف میزنه 

تنهای تنهام ن دوستی ن چیزی 

تا شده مسخرم کردن درسته میخندم ولی آدمم دیگه منم ی جاهایی دلم می‌شکنه 

منم دوس دارم میرم خرید ناز کنم کلاس بزارم ولی اگه یهو بین دوتا چیز بمونم طرف برمیگرده میگه این با این زشتی حق انتخاب داره 

کدوم عدالت خدا؟ من به خاطر زشتی حق زندگی ازم گرفته شده دارم دق میکنم 

میرم دانشگاه همه قشنگ و ساده و خوشگل من زشت و بد 

انگیزه همه چی ازم گرفته شده

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قدت بلنده بددن خوشگلی

ربطی نداره عزیزم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

می تونی عکس بزاری

نه گلم نمیخوام شناسایی بشم

شاید خودت اینجوری فک میکنی سعی کن رو اعتماد بنفست کار کنی

همه میگن بخدا همه

والا همه ب من میگن قشنگی نازی فلانی ولی تنهام .دوستی ندارم

الان دیگه اکثرا تنهان  

راجب ناز و اینا هم خودت باید ادا داشته باشی ،والا من هرچی زشت دیدم انقدددد ناز و ادا داشته ک من نداشتم تو زندگیم 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

مثلا اونا که این حرفارو به شما میزنن خودشون زیبای خفته تشریف دارن😐خیلی بیشعورن که یکی رو میکوبن و لقب زشت بهش میدن

شما هم میتونی به خودت برسی حتی با کارای کوچیک ، سعی کن کارایی رو انجام بدی که بهت حس خوب بده نظر دیگران هم به چپت باشه 

اگه بهت بگم برو تراپیست و روی اعتماد به نفست کار کن احتمالا تاثیری نخواهد داشت ولی کارهای زیبایی چی؟ ...

اره خیلییی ولی پول ندارم