دوستمون ویلا داره اطراف شهر خودمون گفت بیاید اونجا ۲ شب بمونید ( چون ما بخاطر کرونا نمیریم هتل و اینا ) بعد ما رفتیم ۴ نفر بودیم خیلی خوش گذشت اونو زنش و منو شوهرم. خیلیییی خوش گذشت منم عکس دونفره اونجا گرفتم گذاشتم استوری بعد شوهرم مشر وب میخوره منم مخالفم چون دکترم گفته باردار نمیشی بهتره شوهرت مشر وب نخوره اسپرمش ممکنه ضعیف شه( خواهش میکنم وارد بحث اعتقادیش نشید الان چون خودم مخالفم) بعد منو زنه دوستمون مسخره بازی در میاوردیم آب میخوردیم میگفتیم سلامتی منم یه استوری گذاشتم توش همین اب و مسخره بازیمون که بود بود یه متن جالب دیدم نوشته بود اگه تنت سالمه از دعای پدر مادر نیست من هرشب سلامتیت میزنم . این متنم گذاشتم . خلاصه بعد از کلی تفریح و خوشگدرونی و چنتا استوری برگشتیم یهو دیدم شوهرم پیام داده گفته به پدرشوهرم گفتن عروست ( من) مش روب میخوره عکس مشر وب گذاشته پدرشوهرمم کلی دعوا راه انداخته با شوهرم ، شوهرمم سر من داد میزد کلی فحشم داد بهم گفت حیوون و توله سگ .پدرشوهرم اینستا نداره منم بقیه فامیلای شوهرمو هاید کردم فقط ۳ تا خواهر شوهرام دیدن استوریمو فهمیدم اونا رفتن گ و ه زیادی خوردن باباشونم شوهرمو پر کرده از صبح افتادا به جون من پدرمو دراورده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
انقدر بدم میاد استوری از دور مهمونی و کل زیر و بم زندگی میذارن...
اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان میجویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
چه دخترش چ عردسش مشروب خوری کنه!حالا چه آب باشه چه مشروب
کلا شکل این کار اصلا قشنگ نیست
خیلی کار چیپیه
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁. با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت.