2777
2789
عنوان

داستان خیانت شوهرم به من و توجیه کردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 3268 بازدید | 112 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحش اومد شروع کرد توضیح دادن انگار ک فکر کرده باشه چی باید بگه گفت ک این مال زمانیه ک تو بامن قهر ک ...

الان میخوای چیکار کنی تاحالا چکش نکرده بودی مگه؟

خدایا شُکرت❤🧿
یک میلیاردر لایکم کنه  لطفا😊😊😊😊

میلیاردر شدنم مبارک،😀👏👏👏

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
چطور فهمیدی  شوهرت چی گفت

خودش گفت آروم ازش حرف کشیدم چون زنه هی زنگ میزد رو گوشیش اینم جواب نمیداد .گفت باهم دوست بودیم الان تمومش کردم این ول نمیکنه دید من هیچی نمیگم فکرکرد برام مهم نیست خودش گفت رابطه هم داشتن وبهم گفت که دیدیش 

بهش گفتم و با مدرک ثابت کردم ک توی این زمان منو تو قهر نکردیم باهم ک من بخوام از خونه برم.... دقیقا چند روز قبل از  اینکه این پروفایل رو درست کنه از گوشی من چندتا عکس از خودش فرستاد واسه خودش

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز

وای بنظرم قید چک کردن مردارو بزنیم بهتره من ک یساله چکش نمیکنم بیخیال بابا خودمون اذیت میشیم

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
خب

بریم سر درسمون😐😂

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏