2777
2789
عنوان

داستان خیانت شوهرم به من و توجیه کردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 3268 بازدید | 112 پست

یه موفرفری لایکم کنه  

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم ک اینو با اون شمارش ک بیشتر وقتا خاموشه درست کرده بود،وقتی ک اومدم بهش نشون دادم گفتم این چیه اول گوشیشو اورد برنامه اسنپشو باز کرد گفت من اگه خیانت کار بودم اینهمه ساعت کار نمیکردم سرویسهای اسنپ و بهم نشون داد بعد من گفتم پس این چیه تو گوشیت  بجای توضیح هی میگفت اره من ادم خیانت کاریم من الم من بلم مثلا داشت منو مقصر میکرد ک اون خیانت کار نیست من شکاکم اون شب بهش گفتم جدا شیم من نمیتونم با بی اعتمادی زندگی  کنم

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز
الان رگباری  لایکت میکنن 😂😂 خدایی دم اونایی ک لایک میکنن گرم 😂

خدایییش دمشون گرم همشون عشقن❤

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
اینم بگم ک اینو با اون شمارش ک بیشتر وقتا خاموشه درست کرده بود،وقتی ک اومدم بهش نشون دادم گفتم این چ ...

وای چه پررو هم هست شوهرت

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
از هیچ کدوم نتونستم چیزی دربیارم جز یکیشون ک برنامه صیغه یابی به نام سویل بود وقتی نصبش کردم دیدم یه ...

دوستی سالم با رعایت پروتکل چه کوفتیه دیگه..توبرنامه صیغه یابی رابطه سالم نداریم کامله وجنسی.لابد بعدم دراومده گفته تویه کمبودی داشتی وتوجه نکردی بهش

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

منم امروز فهمیدم شوهرم خیلی وقته بهم خیانت میکرده اونم بایه زن شوهردار که دوتا بچه داره داغونم بدجوری لهم کرد.اون زن کثافطم منو تو شهر باشوهرم میدیده وبه ریش من میخندیده.توروخدا واسه آروم شدن دلم صلوات بفرستید دارم دق میکنم

یک میلیاردر لایکم کنه  لطفا😊😊😊😊

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎
اینم بگم ک اینو با اون شمارش ک بیشتر وقتا خاموشه درست کرده بود،وقتی ک اومدم بهش نشون دادم گفتم این چ ...

اسنپ کار میکنه ک‌بکنه مگه کسی ک اسنپ کار میکنه نمیتونه خاین باشه؟نکرد دوس دختر یابی حداقل...صیغه🤔؟نمیدونم والا خودت میدونی مشخصه دیگه

خدایا شُکرت❤🧿

صبحش اومد شروع کرد توضیح دادن انگار ک فکر کرده باشه چی باید بگه گفت ک این مال زمانیه ک تو بامن قهر کردی رفتی خونه بابات من میخواستم وقتم بگذره فکرم از دعوامون بیاد بیرون

درحالی ک تاریخ درست کردن این اکانت مال ۳ ماه پیشه ک به هیچ عنوان من قهر نکردم باهاش اینم بگم ک شوهرم از لحاظ جنسی یمدت کاملا سرد شده بود ولی الان باز بهتره یکم

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز