2777
2789
عنوان

تاحالا شده یهویی به بوی پیاز حساس بشین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2089 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تاحالا نداشتم..من فقط بوی پیاز حس میکنم از زیر بغلم.حالم بدمیشه بشدت..

منم به شدت همین طورم بوی گه میاز از زیربغلم حس می کنم  و موقعی که اشپزی می کنم پیاز قاچ می کنم حالم بهم میخوره بوشو گند حس می کنم

منم به شدت همین طورم بوی گه میاز از زیربغلم حس می کنم  و موقعی که اشپزی می کنم پیاز قاچ می کنم ...

منم دقیقا اینجوریم..خیلی بده بااینکه هر روز میرم حموم ولی یه ساعت بعدش اصلا انگار نه انگار..

منم دقیقا اینجوریم..خیلی بده بااینکه هر روز میرم حموم ولی یه ساعت بعدش اصلا انگار نه انگار..

منم دوماه اول که این جوری شده بودم خیلی حرصم میگرفت ولی الان عادت کردم هروز میرم حموم سعی می گنم زیربغلمم بو نکنم . برا شوهرمم توضیح دادم بعد کرونا این طور شدم. شمام شک نکن کرونا گرفته بودی الان دو ساله کرونا اومده نوددرصد مردم حداقل یه بار کرونا رو گرفتن بعضیا علامت ندارن یا علایمشون ضعیفه مثل دلدرد یا سردرد

منم دوماه اول که این جوری شده بودم خیلی حرصم میگرفت ولی الان عادت کردم هروز میرم حموم سعی می گنم زیر ...

واای اینجوری بمونه که من دیوونه میشم..خیلی بده.من به هیشکی نگفتم..شوهرم خیلی حساسه به بو..به شدت بدش میاد بدنم بوبده منم اصلا تاحالا نگفتم..امیدواربودم که درس میشه..خدا کنه درس شه چون خودم حالم بدمیشه.اصلا نمیتونم کارکنم بوش بهم میخوره واااااای 

واای اینجوری بمونه که من دیوونه میشم..خیلی بده.من به هیشکی نگفتم..شوهرم خیلی حساسه به بو..به شدت بدش ...

خودت رو عذاب نده من دکتر رفتم کلی برنامه غذایی که سروپیازو ادویه نخورم نخوردم ولی خوب نشدم پودر سنگ مرداب خریدم زدم زیربغلم دوباره بو گرفتم اسپری خریدم زدم بوی گند و اسپری بدتر حالمو بهم زد کلا قیدشو زدم که خوب بشم😐