الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم یه مقدار پول بدستت میرسه یه پول فراموش شده که میتونه سنوات یا حتی قرضی که به کسی دادی . از اقوام دورتون یه فوتی برات افتاده متاسفانه و اینکه یه مقدار روابطت آشفتگی پیدا میکنه ولی خب زود تموم میشه باید صبور باشی و بحث و حدل الکی نکنی
عزیزم یه مهمونی و جشن دعوت میشی ممکنه واست یه سری حاشیه به وجود بیاد .یه خانمی تو فالت هست که خیلی بهت اهمیت میده کمکت میکنه . زندگیت خیلی تغییر میکنه درآمدتون به طور چشمگیری افزایش پیدا میکنه و آرامش خیلی زیاد پیدا میکنی این واسه رز ابی بود
لایکت کردم اما اسکرین که میگیرم نمیدونم چرا تو گالری نمیاره بالا که بفرستم برات برام فال بگیر ...
عزیزم یه تنش مالی واست پیش میاد ولی اصلا نترس چون بعدش اوضاع خیلی خوب میشه . شاید تصمیمات ریسکی به سرت بزنه ولی سعی کن خوب مشورت کنی و بی گدار به آب نزنی
منم اسمم فریده است ..درباره ی دانشگاه رفتنم فال میخوام.
عزیزدلم شما آدم سخت کوشی هستید بنظرم ممکنه رشته دلخواهت قبول نشی ولی رشته ای که قبول میشی و ادامه میدی واست خیلی خوبه یجوری که بعدا میگی خوب شد اونو قبول نشدم . شما تو کارتون همیشه مثل ستاره میدرخشید