2777
2789
عنوان

هر کی فال میخواد بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامنت ها بسته بود  فقط تونستم لایک کنم 🤨🤨

عزیزم یه مقدار پول بدستت میرسه یه پول فراموش شده که میتونه سنوات یا حتی قرضی که به کسی دادی . از اقوام دورتون یه فوتی برات افتاده متاسفانه و اینکه یه مقدار روابطت آشفتگی پیدا میکنه ولی خب زود تموم میشه باید صبور باشی و بحث و حدل الکی نکنی

پسرم از قلبم متولد شده 😍😍😍

عزیزم یه مهمونی و جشن دعوت میشی ممکنه واست یه سری حاشیه به وجود بیاد .یه خانمی تو فالت هست که خیلی بهت اهمیت میده کمکت میکنه . زندگیت خیلی تغییر میکنه درآمدتون به طور چشمگیری افزایش پیدا میکنه و آرامش خیلی زیاد پیدا میکنی  این واسه رز ابی بود

عزیزم یه مهمونی و جشن دعوت میشی ممکنه واست یه سری حاشیه به وجود بیاد .یه خانمی تو فالت هست که خیلی ب ...

خدا از دهنت بشنوه ایشالا این مشکلاتا تموم یشه برات دعا میکنم تا سال دیگه همین موقعه ها یه نی نی سالم و خوشکل تو بغلت باشه

لایکت کردم اما اسکرین که میگیرم نمیدونم چرا تو گالری نمیاره بالا که بفرستم برات  برام فال بگیر ...

عزیزم یه تنش مالی واست پیش میاد ولی اصلا نترس چون بعدش اوضاع خیلی خوب میشه . شاید تصمیمات ریسکی به سرت بزنه ولی سعی کن خوب مشورت کنی و بی گدار به آب نزنی 

منم اسمم فریده است ..درباره ی دانشگاه رفتنم فال میخوام.

عزیزدلم شما آدم سخت کوشی هستید بنظرم ممکنه رشته دلخواهت قبول نشی ولی رشته ای که قبول میشی و ادامه میدی واست خیلی خوبه یجوری که بعدا میگی خوب شد اونو قبول نشدم . شما تو کارتون همیشه مثل ستاره میدرخشید 

عزیزم واسه منم بگیر نیتم اینه می خوام  بدونم این دفعه خاستگاریم با مهندسه اوکی میشه  ...

عزیزم با این شخص مد نظرتون رابطه خیلی خوبی خواهید داشت در آینده حتی فرزند اول پسر براتون میبینم که خیلیم زود و شاید برنامه ریزی نشده بدنیا بیاد . ❤❤❤