2777
2789

خونه مادرشوهرم میشینیم بعد ۵ سال توهین و دخالت و فضولی میخواییم جا ب جا بشیم از وقتی ک ک فهمیده همه رو میفرسته ک مارو پشیمون کنن هر روز یکی زنگ میزنه یا میاد دائم داره گریه زاری میکنه ک نرید 

دارن روانیمون میکنن واقعا

شما بودید چکار میکردید بی خیال رفتن میشدید؟

ن اصلا بیخیال نمیشدم هر جور شده میرفتم💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

نهههه بازم میرفتم 

چون دوباره خرشون از پل بگذره همونکارارو میکنن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو بابا وقتی ادم نیستن کنارشون باشی بذار خفه کنه خودشو، دوستتون داشت اذیت نمیکرد

اره قبول دارم اگه دوست داشت حد و حدود نگه میداشت

نگران حرف مردمم هستن ک میگن اینا بد بودن عروسشون رفت

والا خودم دارم شل میشم بس ک میان😣😣

عزیزم ببین تو از این وضعیت ناراضی بودی که تصمیم به رفتن گرفتی حتی اگه بمونی باز چند وقت دیگه دلت میخاد بری و با خودت میگی کاش زودتر میرفتم 

الان تصمیمت رو بگیر و جدا شو 

شما چکار کردی 

منم سه سال طبقه بالای مادر شوهر می نشستیم.بعد ۳سال خونه مسکن مهر اماده شد.در این ۳سال خیلی اذیت کرد.وقتی فهمید داریم می ریم همش گریه.همش واسطه.رای شوهرمم زده بود.اثاث جمع کرده بودیم.شوهرم گفت نریم.منم دعوا.تا چند روز قهر بودم.ولی بالاخره کندیم از اونجا.وخدارو شکر که از اونجا در اومدیم.اللن ۴سال از اون قضیه گذشته.وخونه مسکن معر فروختیم ووام گرفتیم.وخونه بزرگتر خریدیم.باور کن اگر اونجا می موندیم.هیچ وقت خونه دار نمی شدم.وهمچنان ازار واذیت باید تحمل می کردم