2777
2789
عنوان

اگه شما جای این زن بودید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 50 پست
ن ولی زنه حامله نره جلو هم چیزی نمیشه.ادم خودش باید از خودش و بچش مراقبت کنه اول از همه 

میدونم چی میگی ولی اون لحظه ترسیده واکنشش ارادی نیس

واسه ظهور امام زمان صلوات   
😔 انشالا عزیزم خدا یک فرشته دیگه بهت بده بسپار به خدا و اینکه گلم اگه خدا میخواست میموند نی نی گلت ...

خیلی ممنون ولی طرف من نیستم خودمم میگم اگه قرار بود بمونه اگه کتکم می‌خورد بچش میموند ولی بیشتر بدی ماجرا اینکه یه احوال ازش نپرسیدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نیستم گل خودم دارم دوتا دیگه بسه نی نی😂

اععععععع. ..بهر حال هر کیه ان شالله خدا دستشو بگیره..خدا بچه های خودتم حفظ کنه عزیزم

فاجعه...آمدنت بود.،نه رفتنت...واین منم دختری در آستانه ی فصلی سرد****وفراموشی کیمیاست
اینم از اون حرفا بودا دارن کتک کاری میکنن وایسه سریالشو ببینه شوهرشه ها

اخه کدوم ادم عاقلی وقتی حاملس میره وسط دعوای دوتا مرد؟اصلا حامله نباشه هم نباید خودشو وسط دعوای شوهر و خانوادش بکنه.عمرااااا چی  خوبی دربیاد ازش

شکایت کنی چجوری میخوای ثابت کنی مقصر برادرشوهرت بوده ک بچه ت سقط شده؟ شوهرت چرا ملاحظه تو رو نکرد جلو تو دعوا کرد نمیزاشت تو قاطی کنی خودتو،،،اصلا شاید دلیل نزدن قلب بچه دلیل دیگه ای داشته

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست

اخه دختر خوب تو بارداری چرا رفتی جداشون کنی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
😂 عجججب اولا من نبودم فامیلمون بوده  دوما وقتی بری در خونه طرف دعوا راه بندازی مقصر کیه سوما ...

باشه برین شکایت کنین

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

اخه کدوم ادم عاقلی وقتی حاملس میره وسط دعوای دوتا مرد؟اصلا حامله نباشه هم نباید خودشو وسط دعوای شوهر ...

به نظرت یه آدم حامله ببینه دوتا مرد که یکیش شوهرشه یقه همو گرفتن چکار میکنه دقیقا؟ 

من کاری ب کسی ندارم اگر خودم باردار باشم  این  اتفاق میافتاد از عذاب وجدان و ناراحتی میمردم دعوا بشه اصلا نمیرم جلو چون اولویت بچمه من مسئولشم دعوام شد نهایتا دوتا همسایه رو با خبر میکنم بیان جداشون کنن الانم کاریه که شده شکایت فایده ای نداره مشکلات زندگیش رو بیشتر میکنه بهتر توقعش رو از بقیه کم کنه بخاطر خودش ک راحت زندگی کنه حالشو نپرسیدن که نپرسیدن مثلا میپرسیدن حالشو چیزی تغییر میکرد؟؟یه سری چیزا ذاتی و معرفتیه که باید تو وجود ادم باشه مگر نه با گله کردن نمیشه به کسی چیزی یاد داد 

اعصاب نداریا اونا اصلا نمیرن شکایت کنن من سوال این بود که شما جای اون بودی چکار میکردی گل☺️🌷

😂😂😂😂❤

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر