2777
2789

منظور ایشون این بود که بله خانم ها هم میتونن مثل پسرا توی کنکور موفق باشن و چیز عجیبی نیست اما لحنش درست نبود گفته بود که دخترا خیلی محدودیت دارن و از این حرفا که در کل بگم که 70 درصد دانشجویان دانشگاه رو خانم ها تشکیل میدم بعدشم ایشون خودش وضعیت مالی و امکانات خوبی هم داشته و داره . و خیلی ها با رحمانی مقایسش میکنن که با وجود اینکه سرباز بوده دوبار تونست که رتبه یک کنکور بشه وضعیت مالی بسیار ضعیفی داشته...

نمی‌دونم چرا هر رتبه تک رقمی دیدم امسال پدر و مادرش جراح بودن و با یه امکانات معقولی قبول شدن 

دلم برای اون روزایی که آدمای معمولی رتبه برتر میشدن تنگ شده 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نمی‌دونم چرا هر رتبه تک رقمی دیدم امسال پدر و مادرش جراح بودن و با یه امکانات معقولی قبول شدن دلم بر ...

خوب طبیعیتا استرس کمتری دارند و به کنکور مثل یک تفریح نگاه میکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا دقیقا میدونست چی داره میگه و از عمد گفت و قصدش اینه که هنیشه تو حاشیه و تو چشم باشه بخاطر همین گفت الان ند شده هرکی میخواد نعروف شه بین جنس. مرد و زن تفرقه میندازه

نمی‌دونم چرا هر رتبه تک رقمی دیدم امسال پدر و مادرش جراح بودن و با یه امکانات معقولی قبول شدن دلم بر ...

آره رتبه یک ریاضی هم پدرش جراح مغزه و مادرشم پزشک متخصص

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

خوب طبیعیتا استرس کمتری دارند و به کنکور مثل یک تفریح نگاه میکنن

طبیعتاً به این خاطره که دیگه نظام آموزشی توش عدالتی وجود نداره و هرچی از نظر اقتصادی جز دهک های بهتر جامعه باشی میتونی این مسیر رو با موفقیت طی کنی اینو سر کلاسای رشته های تاپ هم میتونی ببینی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اتفاقا دقیقا میدونست چی داره میگه و از عمد گفت و قصدش اینه که هنیشه تو حاشیه و تو چشم باشه بخاطر همی ...

دقیقا

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

حالا که پشت سرش انقدر حرف در اومد که صد تا موسسه برای تبلیغات رفته 

اومده میگه به من پیشنهاد ۳۰۰ میلیونی دادن قبول نکردم خخخ دو رو عه

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

با داداشت آشتی کردی؟

نه 

حرف میزنیم ولی سرده باهام

حقمه بس که نفهم هستم

درباره محدودیت داشتن دخترا که راست گفته 

آدم باید کور باشه که نبینه محدودیت خانما رو 

تا کمتر از صد سال پیش که خانما حق تحصیل نداشتن اصلا الانم که پسرا سهمیه بیشتری برای استخدام دارن 

یه سری از خانواده ها اجازه نمیدن دخترشون بره دانشگاه یا اگه رشته خوبی شهر دور قبول شه نمیذارن بره

شما هم هر وقت رتبه یک شدی انشالله سنجیده حرف بزن 

درباره محدودیت داشتن دخترا که راست گفته آدم باید کور باشه که نبینه محدودیت خانما رو تا کمتر از صد سا ...

اره درسته اما خوب قبلاً رحمانی با اینکه سرباز بود قبول شده پسرا بیشتر رشته های منهدسی دارن سهمیه هم زن و مرد نداره بیشتر قبولی ها مال دختراس