2777
2789
عنوان

اگه شما جای این زن بودید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 50 پست
اخه کدوم ادم عاقلی وقتی حاملس میره وسط دعوای دوتا مرد؟اصلا حامله نباشه هم نباید خودشو وسط دعوای شوهر ...

مگه رفته وسط دوتا مرد و جدا کنه رفته جلو در دیگ اونجا نمی رفت تو خونه ک نمیتونست بیخیالی طی کنه بچه از استرس و ترس زیاد اینطوری شده کتک نخورده ک زن حامله آنقدر حساس میشه ی صدای بلند میترسوندش چ برسه دعوای نزدیکاش

واسه ظهور امام زمان صلوات   
بله درسته در کل یه خورده دل نازکم هست ولی من حرف اینه که حداقل یه زنگ میزدن بهش 

اره واقعا باید بهش زنگ میزدن از دلش در میاوردن دو حالت داره یا روشون نمیشه یا دیگ خیلی وقیح هستن شاید باورت نشه ولی بعضیها پر رو ترم میشن میگن ببین خدا جوابشو داد متاسفم براشون اما عزیزم زمین گرده و میچزخه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا باید بهش زنگ میزدن از دلش در میاوردن دو حالت داره یا روشون نمیشه یا دیگ خیلی وقیح هستن شای ...

اینا به کنار باورم نکردن من به مادرشوهرش گفتم یه زنگ بزن حداقل به عروست میگفت نع اینا دروغ میگن 😐

اینا به کنار باورم نکردن من به مادرشوهرش گفتم یه زنگ بزن حداقل به عروست میگفت نع اینا دروغ میگن 😐

رو سیاهی ب ذغال میمونه آخر این حرف مادر شوهرشو ب شوهر فامیلتون بگو تا بشناس مادرشو شاید بدجنسی باشه اما من پیش کل فامیل اینکارشونو میگفتم تا ابروشون بره