2777
2789
عنوان

سرکه سیب

3350 بازدید | 4 پست

سلام خانومامن قندخون بالا چربی خون بالاخیییلی زیاده سرکه سیب شنیدم خیلی خوبه چطوری کی چه اندازه استفاده کنم

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  

بعد هرغذا یک ق غذا خوری رو توی نصف لیوان آب حل کن بخور همینحوری نخوری معدتو زخم میکنه

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

تواب میخورم خیلی بدمزه میشه بالامیارم

خدایایه روزی یه جای عوض این همه صبوری هام روجبران کن  خدایاازتنهاچیزی که همیشه ترسش تووجودمه لحظه ورودبه قبره خدایا دراون لحظات کمکم کن ازفشارقبرخوف قبروعذاب قبردرامان بداریاارحم الراحمین  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرکه سیب خونه گی از جای مطمعن بگیر.بعد یه قاشق یا دوتا توی لیوان اب ولرم دماغتو بگیر برو بالا تا چند ثاتیه هم ول نکن.منم چربی خون دارم

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
سرکه سیب خونه گی از جای مطمعن بگیر.بعد یه قاشق یا دوتا توی لیوان اب ولرم دماغتو بگیر برو بالا تا چند ...

مادرشوهرم درست کرده