2777
2789

میشه بگیدچکارکنم نماز از سرم نیفته؟کاهلم...مدتی میخونم و مدتی بیخیال میشم.تنبلی محض!حالم ازخودم بهم میخوره!

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝

کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم رو بخون عالیه

اگه کتابشو نداری ویس هاش رو سرچ کن

5 جلسه بیشتر نیست 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم عزیزم من از بچگی عادت داشتم بخونم.ولی دو سه سالی ک ب درست بودن نمازام مطمئن نبودم رو کاهل بودم ک تکرار کنم.

بعد از دیدن برنامه ی زندگی پس از زندگی عزمم رو قوی کردم و دفتری برداشتم و شرو ب خوندن کردم.

یه قسمتش مرگ یه جوون با سوال در مورد نماز شرو میشه ب نظرم اون قسمت رو ببین.یه جوون شهرستانی هست ک مقید بود و نافله میخوند برای شهدا

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

همینارو به خدا بگو ، بگو وابستت کنه به نماز ، نذاره محبته عبادت از دلت بره

من حتی بهش میگم نماز صبح بیدارم کن بیدارم میکنه خیلی تاثیر داره

استمرار کنی تاثیراتشو تو زندگیت ببینی شیطان دیگه دست از سرت برمیداره راحت نماز میخونی دوستم

هر نفسی ک یک نفس بی گناه را بکشد گویی همه را کشته است . قرآن کریم

تجربه من اینه فقط اراده خودت رو میخواد ، باید بخوای که شرمنده خدا نشی 

چطور وقتی بلیط پرواز داری استرس میگیری به موقع برسی ، این حس باید درمورد نماز تو فکرت جا بگیره

من تو گوشیم بادصبا نداشتم تمام اذان ها رو آلارم گذاشتم

اذان میدن سریع میرم میخونم که از سرم نیفته ، کافیه بیس دقه دیر کنه ادم دیگه باید بدوعه جاخالی کنه برا نماز خوندن

یه دفتر بردار خط کشی کن به اندازه چهل روز نماز صبح ظهروعصر مغرب‌و‌عشا  و چهل روز مراقبت کن از نمازت ، هر روز رو که خوندی تیک بزن ؛ بعد چهل روز دیگه به این دفتر احتیاج نداری و خود به خود نمازات رو میخونی سر وقت

اینا تجربه من بود

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه

ممن وقتی بخوام یه کاری رو همیشه انجام بدم اول یه چله ی چهل روزه میگیرم

بعدش نسبت به قبل بهتر عمل میکننم

اگه بعد چله دوباره تنبل شدم یه چله دیگه میگیرم

منم ناز حوصله نمیکشید نماز قضاعامو بخونم با این روش بهتر شدم 

البته این روش واسه من جواب میده

تو لیست کارهات باشه در هر ساعتی شد بخون حتی اگر قضا شد باز هم قضا رو همون روز بخون 

این خیلی عالی بود و نکته مهمیه

از قضای نمازها به راحتی نگذر

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه