2777
2789
عنوان

گول شرکت بیز رو خوردم امشب😢خدا ازشون نگذره

| مشاهده متن کامل بحث + 32137 بازدید | 38 پست
میگه همین مواد لیفت توشه ... بخدا خیلی مسخره ست، نمی دونم چطوری شکایت کنم یا برم مستقیم تماس بگیرم ش ...

سلام . زنگ بزن به ۱۲۴ و شکایت کن. البته ممکنه به فتا پاس بده ولی سعیخودتو بکن

الحمد لله کما هو اهله

سلام عزیزان اصلابه این کرم حجم دهنده های سینه اعتمادنکنیدکه توی اینستامیفروشن طرف ازمن ۳میلیون ونیم پول میخواست تابهم بده واصلاعکسش روبرام نمیفرستادتابزنم توگوگل تحقیق کنم به زوراززیرزبونش کشیدم فهمیدم ویتابلاس یعنی خداباهام بود ومحصولات لاکچری کویین هم اصلاخاصیت حجم دهندگی ندارن گول اینهارونخورین من عیدامسال برای چاقی صورت طرف برای دوتابسته پودرجوانه گندم ویه کرم روزلاکچری کویین ویه کرم کلاژن ۱۹۰۰پول گرفت وایناروبعنوان چاقی صورت بهم فروخت وهیچ اثری نداشت بعداخودم ازگوگل خریدم بازاستفاده کردم ۳دوره ولی اصلابرای چین وچروکم اثری نداره نه برای روشن کردن کامل بی فایده پولم روریختم سطل زباله نخریدخواهشامن گول خوردم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک تو سرشون کنن، امیدوارم یکی شون اینجا بخوره به پستم بخواد از همکارش دفاع کنه، روشو سیاه کنم

سلام عزیزم من یکی از کاربراشون بودم قبلا ولی بخاطر دروغاشون دیگی آسی شدن ۴ میلیون وسیله فروختم همین سرم اینا گندم اینا نفروختم ولی فروشهام رضایت هم داشت ولی پولمو نزدن ماهانمو امیدوارم هرجاکه هستن بدی کردن جزاشنو ببینن همینطور خوبی

میگه همین مواد لیفت توشه ... بخدا خیلی مسخره ست، نمی دونم چطوری شکایت کنم یا برم مستقیم تماس بگیرم ش ...

یه نفر دیگه را بهش بگو بره سفارش بده، ولی پول به حساب واریز نکنه،،، تا این طرف مجبور بشه خودش با شرکت تسویه کنه،،، من با یکیشون این کار را کردم تا ادب بشه،، 

سلام عزیزان اصلابه این کرم حجم دهنده های سینه اعتمادنکنیدکه توی اینستامیفروشن طرف ازمن ۳میلیون ونیم ...

من سبوسشو خریدم برای چاقی صورت، یکی دو روز استفاده کردم به گوارشم نساخت و حالمو بد کرد

دیگه نخوردم