2777
2789

سلام خانما، پک افزایش دهنده حجم و لیفت سینه رو شرکت بیز امروز برام فرستاد، کلاهبرداری محض ... بخدا انگار خرررر شدم😢یک توجیه مسخره ای کردن منو😔

خریت کردم ... کرم آبرسان دست و صورت ویتابلا رو برام فرستادن هفت تا به عنوان افزایش دهنده و لیفت😅بخدا باید آبروشونو ببرم

ینی چی الان؟ی چیز دیگ فرستادن برات؟

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم یه بار یه مقدار پول زیادی رفتم قهوه دکتر بیز خریدم دوران جاهلیتم مثلا قهوه لاغری و فلان 

خداشاهده بسته رسید دستم میخواستم موهامو بکنم از عصبانیت یه قهوه عربیکا کاملا معمولی بود روی خود بسته هم نوشته بود هیچ جنبه درمانی نداره

بعد اون آشغال به اسم درمان به من فروخته بود😤😤😤

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
چند؟

پونصد و سی هزار تومن با هزینه پست

دردم درد اینه که هفت تا کرم دست و صورت آلوورا برام فرستاده، کارشناس زیبایی خاک بر سرشون میگه چون تابع قانون کشوریم، ست اجازه نمیده محصولات حجم و زیبایی ارسال ونیم، اومدیم توی این تیوپ ها ریختیمش🤣🤣🤣🤣آخه خودشو خر حساب کرده یا منو؟؟

ینی چی الان؟ی چیز دیگ فرستادن برات؟

میگه همین مواد لیفت توشه ... بخدا خیلی مسخره ست، نمی دونم چطوری شکایت کنم یا برم مستقیم تماس بگیرم شرکت، اسکرین شات پیاماشو دارم، آبرسان دست و صورت زده روش، میگه عزیزم همینه 

دوستمم سیرسیاه و سبوس برنج گرفته برا لاغری..همین دکتر بیز...  الان بدتر چاق شده...  زنگ م ...

هیلی حروم خور هستن  خیلی، امیدوارم به بدترین شکل ممکن پس بده، تو رو خدا نذارین کسی بره با اینا کار کنه، همه ش آه و نفرین پشت سرشونه، فقط شست و شوی مغزی میدن

من هیچ‌وقت این قرص و کرمارو باور نکردم‌

بابا حالا سینره یه محصول داره، علنا روش نوشته برا بافت سینه و ... راحت هم تو فروشگاه ها خرید و فروش میشه، این ن‌بت به من نگفت ویتابلاست مارکش وگرنه می فهمیدم ویتابلا اصن از این چیزا نداره

عزیزم منم یه بار یه مقدار پول زیادی رفتم قهوه دکتر بیز خریدم دوران جاهلیتم مثلا قهوه لاغری و فلان&nb ...

خاک تو سرشون کنن، امیدوارم یکی شون اینجا بخوره به پستم بخواد از همکارش دفاع کنه، روشو سیاه کنم