پسرم13ماه ونیمشِ.4تادندون بالاداره.4تاپایین. 20روزپیش علائم دندون درآوردنش شروع شد.جای دندوناسفیدشد اما نیش نزد(6تاباهم).حالاهر6تا آبسه کرده.چ کنم؟
دکتراطفال ببرم یادندانپزشک؟
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم اطفال ببر دارو میده بچه دردش کم میشه چون دندون پزشک کاری نمیکنه
درد نداره خداروشکر.فقط خیلی از دهنش آب میریزه
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
اشکالی نداره پسر منم اینطور بود تا چند روز دیگه خوب میشه خود به خود فقط اکه درد کرفتا قطره استامیفون بده بهش
❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨👩👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
اشکالی نداره پسر منم اینطور بود تا چند روز دیگه خوب میشه خود به خود فقط اکه درد کرفتا قطره استامیفون ...
ممنون عزیزم.دیفن میمالم ب لثه هاش