اخرشو بخونید لطفا....من ۵ سال ازدواج کردم ماه عسلمون با پابوس امام رضا بود سال اول اقدام نکردم واسه بچه ولی بعد الان ۴ سال اقدام میکنم و قسمتم نشده هر سال هم حتی دوبار رفتم حرم امام رضا ما جنوبیم...نمیگم دعا نکروم تو حرم همیشه حس میکنم اونطوری از ته دل دعاهام بگیر نبوده...اخرین بار ک رفتم بهش گفتم ای امام رضا من چندین سال پیاپی میام پیشت ازت طلب دعا میکنم ب درگاه خدا امسال میرم دیگه نمیام تا طلبمو بهم بدید .. خلاصه ۶ ماه از اون روز گذشته باز من دکتر رفتم ولی خیلی پیگیر نشدم در حد قرص های لتروزول خوردم و فولیکول نداشتم...بازم الان ۲ ماهی بیخیال اقدام شدم تا ماشین بخریم...اما از صبح میشه ۱۰ صبح تا الان سرم توی اینستا و هیچ پست یا ریلزی راجب امام رضا نبود....یهو همسرم پیام داد سلام عزیزم بیداری ... گفتم اره...گفت یک کلمه بگو امسال بریم مشهد؟؟؟....منم که عهدی ک کرده بودم اخرین بار با امام رضا اومد تو ذهنم و دودل موندم چی بگم...تا اینکه گفتم نمیشه نرفت وقتی طلبیده...گفتمش بریم....و مرور خاطراتم شد دعاهای ک کردم و نگرفته و گریم گرفت بچه ای ک چندین سال با دل و جون میخوام اما قسمتمون نمیشه... تا باز رفتم وارد اینستا شدم و اولین ریلزی که زدم این بود ...وقتی امام رضا دست رد به سینه ات نزده و حاجت روا شدی و اومدی برای تشکر....و یه بچه دست یه مرد روبه ضریح بود....و من مثل ابر بهار دارم گریه میکنم...نمیدونم حکمتش چیه ولی خیلی خسته ام خیلی ناامیدم نمیدونم این اتفاق یه نشونه است یا ...😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم میشه رفتی حرم واسم دعا کنی من دلم لک زده برا حرم🥲 پول گذاشته بودیم کنار بریم مشهد اتفاق بدی افتاد همه پول رفت خسارت اون دیگه امسالم نشد که بریم😣
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥