2777
2789
عنوان

کسی درگیر پانیک یا حمله عصبی بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3957 بازدید | 102 پست
اوایل تری فلوپرازین هم میخوردم شبا. یه مدت فقط آسنترا میخوردم الان که دوزشو دکتر کم کرده یه رهاکین ه ...

خدارو شکر که بهتری 🥲

ینی منم میبینم این روزو؟؟؟

دوباره برا فردا از یه دکتر دیگه وقت گرفتم 🥺

نفسکم تو بند دل منی  بی شک جان منی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من نگفتم دارو میده اصلاح مزاج میکنه نه اینکه بیاد دارو پانیک بده  وقتی بدن به سمت سودا میره ...

ممنونم قشنگ جانم❤️❤️❤️الهی همیشه تنت سالم باشه 

این بهترین دعایی هست که میتونم برات بکنم❤️❤️❤️

خدارو شکر که بهتری 🥲 ینی منم میبینم این روزو؟؟؟ دوباره برا فردا از یه دکتر دیگه وقت گرفتم 🥺

صد درصد

منم اوایل فک میکردم هیچوقت خوب نمیشم ولی الان روزای خوبو میبینم و به اوایل حملاتم میخندم. ولی بهت بگم قرصا شاید ۲۰ تا ۳۰ درصد تاثیر بذارن بقیش خودتی و تلاش و شجاعت خودت 

صد درصد منم اوایل فک میکردم هیچوقت خوب نمیشم ولی الان روزای خوبو میبینم و به اوایل حملاتم میخندم. و ...

میترسم 😭

شجاع نیستم 😭

انگار نه انگار یه مادرم 

صد درصد منم اوایل فک میکردم هیچوقت خوب نمیشم ولی الان روزای خوبو میبینم و به اوایل حملاتم میخندم. و ...

ببین صبح ها که به زور از خواب پامیشم 

انقد بدنم خسته هس 

انقد له ام که حس میکنم ساعت ها تو خواب کار کردم 

بعدش انگار رو ابرا دارم راه میرم 

سبکی سر دارم 

احساس فشار تو سرم دارم 

بعدش یهو میترسم و میگم مهتا مثل اینکه سرت داره گیج میره 

اره اره داره سرت گیج میره و یه ترس یهویی میاد برام 

این شده زندگی من😭😭😭

بنظرم حتما پیشه دکتر اعصابو روان برو. چون آلپرازولام تا اونجا که میدونم تاثیر موقتی داره و اگه بلند ...

سه تا دکتر اعصاب و روان رفتم

همشونم تاکیدشون رو همین دارو ها بوده

فردام برم دکتر میشه نهمین 🥲

ببین صبح ها که به زور از خواب پامیشم  انقد بدنم خسته هس  انقد له ام که حس میکنم ساعت ها ...

من هم دقیقا همینطور بودم و همین حس ها و علائم فیزیکی رو داشتم. و جالبیش اینه اون لحظه که میگی سرم داره گیج میره واقعا اون استرسه بیشتر میشه

ولی حقیقتشو بگم سرت اصلا گیج نمیره و یه حالت ذهنیه فقط 

من هم دقیقا همینطور بودم و همین حس ها و علائم فیزیکی رو داشتم. و جالبیش اینه اون لحظه که میگی سرم دا ...

دقیقا به محض اینکه استرسم بیشتر میشه حالم بدتر میشه 😭