2777
2789
عنوان

کسی درگیر پانیک یا حمله عصبی بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3971 بازدید | 102 پست
فقط میتونی با ورزش و تفریح و فکر نکردن به منفی ها به خووت کمک کنی به خودت بگو یک ترس زود گذر هیچ اتف ...

خیلی سعی میکنم بخدا

دارو ها منگم میکنه 🥺

نفسکم تو بند دل منی  بی شک جان منی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما علائمت چی بود  دارو چی خوردین

من پسرم. قرص اوایل پاروکستین که دوزش بالا رفت بهم نساخت و عوض کرد و بهم آسنترا داد

علائمم سرگیجه شدید تپش قلب درد و گرفتگی قفسه سینه

احساس خفگی توی گلو و دشواری در تنفس

عرق کردن و گرم شدن شدید

احساس اینکه هر لحظه میخوام بیفتم و احساس اینکع توی سرم یه چیزی هست وووو

من پسرم. قرص اوایل پاروکستین که دوزش بالا رفت بهم نساخت و عوض کرد و بهم آسنترا داد علائمم سرگیجه شد ...

دقیقا مثل من 

اسنترا ساخته بهتون 

چطور خوب شدین 

میشه از روزایی که براتون گذشته برام بگین

دقیقا مثل من  اسنترا ساخته بهتون  چطور خوب شدین  میشه از روزایی که براتون گذشته بر ...

ببین چطور خوب شدم که خیلی تلاش کردم خودم و خیلی جاها شجاعت به خرج دادم. و اینکه حتی یک روز هم قرص هامو قطع نکردم و الان خداروشکر دکتر داره کمش میکنه

ولی شروع درمان من از خوندن یه کتابی شروع شد که این کتاب واقعا ۹۰ درصد به من کمک کرد و حالمو خوب کرد و من به طور دقیق این کتابو مطالعه کردم حتی وقتایی که حالم خوب نبود. 

چطوریاس؟؟واقعا تاثیر داره؟؟

ببین دکتر سنتی منتی رو بیخیال شو چیزایی که میدن بهت تاثیر کوتاه مدت داره نه بلند مدت. یعنی اون لحظه مثلا دمنوشی میخوری حالت خوبه ولی درمان نمیکنه. و اینکه زیاد خوردن چیزهای گیاهی خودش خطرناکه 

ببین دکتر سنتی منتی رو بیخیال شو چیزایی که میدن بهت تاثیر کوتاه مدت داره نه بلند مدت. یعنی اون لحظه ...

اینو بگم 

من گل گاوزبان و گل بنفشه میخوردم

یه روز ضربانم به شدت افت کرد 

و فهمیدیم با الوپرازوم تداخل خطرناکی داره