2777
2789
عنوان

کسی درگیر پانیک یا حمله عصبی بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3972 بازدید | 102 پست
دکتر نرو دیگه تپش قلب گرفتی پرومنانول بخور فقط دکتر نرو استرس بیشتر میشه کم کم کم میشه استرس تا مستو ...

نمیتونم اصن 😭

زندگیمو تباه کرده 😭😭😭

نفسکم تو بند دل منی  بی شک جان منی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما علائمتون چی بود  دارو میخورین

دارو اعصاب خوردم یکیش یادم آلپروزولام بود نخور تورو خدا با دارو خوب نمیشی فقط گوشه گیر میشی بدتر باهاش بجنگ استرس نداشته باش تحملش کن ای خدا سخته درکت میکنم😓😓😓

عزیزم شما علائمتون چطوری بود 

تپش قلب سرگیجه گیجی و منگی کم شنوایی   حالت تهوع  حس مرگ خیلی وجشتناک  ولی الان تا سراغم میاد دراز میکشم چشمامو میبندم تهش یک ربع طول میکشه  گاهی دمنوش بابونه مینوشم عالیه

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی ک تنهایی رو یاد گرفته💜
تپش قلب سرگیجه گیجی و منگی کم شنوایی   حالت تهوع  حس مرگ خیلی وجشتناک  ولی الان تا سر ...

من دیگه یه روز خیلی حالم بد شد 

خودمو رسوندم دکتر گفتم دکتر منو بکش راحت شم دیکه 

این چه دردیه

داره ذره ذره جونمو میگیره 

سلام من هم سال پیش دچار حملات پانیک شدم و الان بعد یه سال درمان حالم خیلی بهتره و قرصامو هم دکتر دار ...

عزیزم شما علائمت چی بود 

دارو چی خوردین

فقط میتونی با ورزش و تفریح و فکر نکردن به منفی ها به خودت کمک کنی به خودت بگو یک ترس زود گذر هیچ اتفاقی نمیفته 

کتاب شفای زندگی و راز و بخون 💖

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚