2777
2789
عنوان

رفلاکس معده شدید

634 بازدید | 27 پست

سلام من هرچن وق جدیدن زود ب زود شده وضعیت معدم هادتر میشع ازدیروزع ورم معدع داشتم غذا نمتونم بخورم اسیدمعدم زیادشدع امروز گلاب ب روتون همش دستشویی بودم عروق میزنم همش ک خیلی اذیتم میکنه طعمی ک تودهنم میپیچه‌‌..چیکاکنم کمک کنین لطفن😣💙

برو اندوسکوپی چون بالا میاری حتما علت دقیقشو مشخص کن

شوهر من رفت ۴ جای معدش زخم بود 

پنتوپرازول وآمپرازول صبح ناشتا خوبه 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صبح ها ناشتا یه قرص پنتوپرازول یا امپرازول 40بخور به مدت یه ماه ببین تغییزمیکنی.برای اروغتم اینکه زی ...

من یع دورع امپرازول خوردم خوب نشد بازم الان هرروز پنتوپرازول میخورم..

صبح ها ناشتا یه قرص پنتوپرازول یا امپرازول 40بخور به مدت یه ماه ببین تغییزمیکنی.برای اروغتم اینکه زی ...

چن وقته همش زودجوش میارم استرس دلشورع دارم همش اشتهام کورمیشع

عزیزم باید بری دکتر الان توقع نداری ک بگیم عزق نعنا بخور معجزه کنه؟ مشکلات گوارشی و پشت چوش ننداز ک ...

رفتم دکترچن داروهاش تاثیری نداشته میپرسم س چاربارم رفتم همش قرص ناشتا میدع میگ التهاب معده و اینا داری

پنتوپرازول 40بخورحتما.راستی شیرین بیانم عالیه.تو لیوان اب داغ بریزحلش کن بخورشیره شو

اره الان چهل دارم میخورم هرروز..شیرین بیان یع مدت بااب سرد میخوردم نمدونسم با اب داغ بایدخورد

رفتم دکترچن داروهاش تاثیری نداشته میپرسم س چاربارم رفتم همش قرص ناشتا میدع میگ التهاب معده و اینا دا ...

منم ورم مری داشتم با زخم با مشکلات شدید روده رودم اصلا اوکی نشد اما معدم خوب شد تقریبا با استرس و عصبانیت بدتر میشه باید فوق متخصص بری