2777
2789
عنوان

رفلاکس معده شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه حاللت هایی داشتین

حالت تهوع شدید وزن کم کردم دل درد سنگینی قفسه سینه حتی رو تنفسمم اثر گذاشت ی دکتر برام قرص اعصاب نوشت اما نخوردم انقدر گفتن ضرر داره در کل از اعصابه 

منم ورم مری داشتم با زخم با مشکلات شدید روده رودم اصلا اوکی نشد اما معدم خوب شد تقریبا با استرس و عص ...

من ک معدم ورم میکنه یچی مثه نبض محکم میزنه همون سمت  بعدش حالت تهوع بهم دست میده

ارع واسه همین میخاسم قرص عصاب بخورم نمدونم درسته یا نه😐

سرخود اصلااینکارو نکن چون خطرناکن کلی عوارض ووابستگی دارن سعی کن خودت خودتواروم کنی بادوش گرفتن اول صبح موسیقی.کتاب خرید.فکرهای خوب.امیدانگیره داشتن

حالت تهوع شدید وزن کم کردم دل درد سنگینی قفسه سینه حتی رو تنفسمم اثر گذاشت ی دکتر برام قرص اعصاب نوش ...

دقیقن منم همین علائمودارم قفسع سینم دردمیگیره گلومم درد میگیره هرکیم منودیدع میگ هرروز داری لاغرترمیشی

حالت تهوع شدید وزن کم کردم دل درد سنگینی قفسه سینه حتی رو تنفسمم اثر گذاشت ی دکتر برام قرص اعصاب نوش ...

منم الان دقیقا یه ماه تهوع دارم لتفاقا دیشب ازدکتراومدم.بهم دارو دادگفت خوب نشدی بیااندوسکوپی.شما کلا تهوع داشتین؟

سرخود اصلااینکارو نکن چون خطرناکن کلی عوارض ووابستگی دارن سعی کن خودت خودتواروم کنی بادوش گرفتن اول ...

نمیدونم ولی خود بخودم نمتونم اروم شم خودموهی میخام سرگرم کنم نمشع مشکلمم همینه 

دقیقن منم همین علائمودارم قفسع سینم دردمیگیره گلومم درد میگیره هرکیم منودیدع میگ هرروز داری لاغرترمی ...

برو دکتر دیگ خب منتظر چی عی صددرصد اندو میگه بکنی

خیلی راحته

منم الان دقیقا یه ماه تهوع دارم لتفاقا دیشب ازدکتراومدم.بهم دارو دادگفت خوب نشدی بیااندوسکوپی.شما کل ...

بلی کلا داشتم نترس مشکل مغده پیگیری کنی درست میشه خدا کنه رودت درگیر نباشه