2777
2789
عنوان

ای وی اف

509 بازدید | 43 پست

کسی اینجا انجام داده سوال دارم

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم لایک کنید منم خیلی سوالها دارم سه ساله منتظرم میخوام دوماه دیگه برم آی وی اف

کسی جواب نمیده که بخوام لایک کنم😂😂😂 

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
من انجام دادم عزیزم سوالی داری درخدمتم

عزیزم باید خیلی ببخشید که این سوال میپرسم مجبورم من دو بار ای وی اف نا موفق داشتم هر دوبار خیلی ببخشید بلد معده زیاد داشتم بعد که شیافت میزاشتم بعد چند ساعت با باد معده میومد بیرون طوری که تمام بدنم کثیف میشد و خیلی بوی بدی داشت و مجبور بودم خودم با شامپو بشورم میخواستم بدونم طبیعی شما هم همین مشکل داشتین    

من خیلی تنها و غریبم واقعا دلم بچه میخواد😭😭

انشالله به زودی صاحب نی نی بشی عزیزم😍

من خیلی تنها و غریبم واقعا دلم بچه میخواد😭😭

عزیزم منم خیلی سختی و دربه دری کشیدم از این دکتر به اون دکتر کلی آمپول و دارو و هزینه ولی بالاخره خدا خواست و با آی وی اف باردار شد البته بماند که تو بارداری هم چه سختی هایی کشیدم ولی میخوام بگم امید و توکلت به خدا باشه و مصمم باش تو این راه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزم باید خیلی ببخشید که این سوال میپرسم مجبورم من دو بار ای وی اف نا موفق داشتم هر دوبار خیلی ببخش ...

خواهش میکنم عزیزم

نه گلم من اینطوری نبودم حتما شما یا داروها بهتون نساخته یا غذاهای نفاخ خوردین اون موقع

خواهش میکنم عزیزم نه گلم من اینطوری نبودم حتما شما یا داروها بهتون نساخته یا غذاهای نفاخ خوردین اون ...

عزیزم یعنی اصلا هیچ وقت شیافت بیرون نمیومد  یعنی بخاطر این که دارو بهم نساخته  

نتیجه گرفتید؟ چند وقت منتظر بودید؟ مشکلتون چی بود؟

بله عزیزم الان باردارم شکر خدا

من دوسال منتظر بودم هر جا رفتیم گفتن فقط آی وی اف برا همین منم دیگه نخواستم زیاد وقت تلف کنم دوبار آی یو آی کردم نگرفت بار اول با آی وی اف باردار شدم 

خودم مشکلی نداشتم همسرم ضعیف بود

عزیزم منم خیلی سختی و دربه دری کشیدم از این دکتر به اون دکتر کلی آمپول و دارو و هزینه ولی بالاخره خد ...

مشکل شما چی بود که باردار نمیشدید؟

هزینه هاش چطوریه؟

شما چه سالی انجام دادید؟

ببخشید زیاد سوال میپرسم