2777
2789
عنوان

کرونا کی تموم میشه چرا من نمی میرم

165 بازدید | 17 پست

خدایا خسته شدم دیگه هنوز یه ماه نشده که خواهر بیچاره من با اون همه رعایت کردن تو چن دقیقه از زن داداش بی فرهنگ من کرونا گرفت ولی واسه خانواده من عبرت نمیشه ...برادر من همهههههه جاااااا میره همه جااااا بدون ماسک و خیلی راحت پا میشه میاد خونه ما میشینه صحبت میکنه و ممکنه ناقل هم باشه مادر من بیماری قلبی داره دیابت داره فشار خون داره و اگه بگیره بدبخت میشم میگم بدبخت میشم چون فقط برای من مهمه همه سر خونه زندگیاشونن فقط منم که یکسال پیش یه هفته تو بیمارستان موندم بخاطر مامانم نه که بگم منت بزارم ولی واقعادمن الان بیست و دو سالمه و چندین وقته به حز مطب دکتر و بیمارستان جایی رو ندیدم اصلا مهم نیست که ندیدم ولی میخوام بگم چه فشار روحی رومه کاملا افسرده شدم و ای کاش این زندگیم تموم شه قبل اینکه کرونا گرفتن مامانمم ببینم

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

ببین خیلی جدی بش بگو رعایت نمیکنی خونه من نیا

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مادرت داروی امام کاظم ع بده با دم‌نوش اویشن برای پیشگیری و حتی درمان کرونا عالی

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
ببین خیلی جدی بش بگو رعایت نمیکنی خونه من نیا

خیلی جدی بهش گفتم توجهه نمیکنه سر همین الان قهرم باهاش حرف نمیزنم حتی سلام و احوالپرسی هم ندارم  ولی خیلی راحت میاد بدون ماسک همچنان میشینه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

این بی شعورها رو نمیدونم چه طور فهموند که رعایت نمیکنی به خودت ربط داره لاقل نیا سمت من منم آلوده نکن موهام سفیدشده دعواها کردم با این موضوع با شوهرم سربچه ام .خانواده شوهرم اصلا رعایت نمیکنن به جزشوهرم ماسک معنی مفهومی نداره بچه رو بوس میکنن منم پیششون میبرم میشورم بازحیا ندارن از حسودی بیشتر

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
به مادرت داروی امام کاظم ع بده با دم‌نوش اویشن برای پیشگیری و حتی درمان کرونا عالی

این طب سنتی برا بدن هرکسی سازگارنیس شایدبهش نسازه فشارش بره بالا یا تپش قلبش 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
 مادرتون چندسالشونه الان بالای ۷۰ رو هم میخوان اعلام کنن

مادر بیچاره من ۵۲ سالشه و این همه مریضی گررفته بس که تو زندگیش فشار و بدبختی بوده و همش زیر سر پدرمه همین پدزی که الان یه کلام نمیگه این زن من سر بدبختیای من این همه نریضی داره حواستون باشه مامانتون نگیره