2777
2789

چیکار میکنید ؟من یه سریارو میبینم شوهرش دیوونشه هلاکشه همیشه برام سواله که چجوری اینجورین 

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غر نزن گیر الکی نده زیادی قهر نکن آویزون نباش با اعتماد به نفس باش باهوش و با درایت باش اونوقت غلط میکنه عاشقت نشه

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

همش درگیر این بودم چرا تو اینستا شوهرا میمیرن واسه زناشون بعد دیدم منم اگر ماهی ۱۰۰میلیون به شوهرم بدم یا درامد داشته باشم برام میمیره...🤪🤪🤪

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

غر نزن گیر الکی نده زیادی قهر نکن آویزون نباش با اعتماد به نفس باش باهوش و با درایت باش اونوقت غلط م ...

مرسیی عزیزممم یعنی هر چی بیشتر کم محلی کنم بیشتر میاد سراغم 

همش درگیر این بودم چرا تو اینستا شوهرا میمیرن واسه زناشون بعد دیدم منم اگر ماهی ۱۰۰میلیون به شوهرم ب ...

😂😂😂👍👍

مرسیی عزیزممم یعنی هر چی بیشتر کم محلی کنم بیشتر میاد سراغم 

هرکی میگه کم محلی کن به نظرم مزخرف میگه این کارا مال زنای بی سواده باید با طرف رفیق باشی درکش کنی بدونه که پشتشی بدونه که همراهی. مگه زندگی میدون جنگه بی محلی کنی؟ این همه حرف زدم چطور از کل پیامم برداشت کردی باید بی محلی کنی؟ الان دیگه عصر جدیده بی محلی مال قبل بود.گذشت اون دوران

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@