2777
2789
عنوان

چرا ی سری از کاربرا اینجورین؟!

151 بازدید | 7 پست

میان تاپیک میزنن سوال میپرسن ج میدی سکوت میکنن

دوباره تاپیک میزنن سوال میپرسن میگن نه باید خصوصی بگم میگی اوکی

میاد خصوصی ی کم داستان میسازه وسطش کم میاره میزاره میره

باز تاپیک میزنن و. ....

از رو نمیرن چرا؟ 

خسته نمیشن؟ 

چی بدست میارن با این داستان سرایی هاشون؟ 😑😑😑

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی
کمبود دیده شدن دارن 

رو مخن شدید

جالب بقین ک بازم میان جوابشونو میدن 😑

به خودم آمدم انگار تویی در من بود...این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود (:                                    میشه دعا کنی زودتر به عشقم برسم و ازدواج کنیم؟!  مرسی گلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچوقت خصوصی قبول نمیکنم مگ تلگرامه حوصله دارین

یه بار قبول کردم اونم از, شانسم....... 

حالا بضیام هستن تاپیک میزنن نظر میپرسن نظر میدی شخصیت خانوادگیشونو نشون میدن اینا دگ نوبرن

آی گفتی 😑