2777
2789
عنوان

شما عقد بودید تو همه عیدا براتون عیدی میورد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1961 بازدید | 177 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون چاله چوله ها تو زندگی همه هست...نامزدم همیشه میگه مسیر مهم نیست ، مهم اینه که از پسش بربیای. و و ...

هر روز زندگی مشترک درسیه واسه خودش

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 
من عزیزم سلامت باشی. پسر من هم بغل غریبه ها نمیره. ولی مادر شوهر وخوهرشوهرم هرروز یکی دوبار میان می ...

اوووو داستان شما خیلی فرق میکنه

دختر م اینطور نیست

نمیتونی بگی نیاین ناراحت میشن

از طرف هرباز اومدنشون این بچه رو ناراحت میکنه

😁 مادرشوهر و خواهر شوهرت منطقین ؟؟ گه بهشون بگی پسرم خیلی بی تابی میکنه و اینا

ما قراره جند ماه دیگه از اینجا بریم

ولی خب الان اینجوری دارم میکنم که هربار که خودم میرم دلنازو ببرم و هفته ای نهایت دو بار پدرشوهرم بیاد دنبالش

بچن ... خیلی احساساتشون لطیفه متاسفانه

به نظرم شماهم باهاشون صحبت کن

😁 البته بازم صاحب اختیاری

ببین انقددددر با شوهرم تلپاتی داریم  که اصلا و ابدا نمیتونیم چیزیو از هم مخفی کنیم چون می‌فهمی ...

دقیقا مثه ما..دوتامون یه وقتایی که تصمیم میگیریم یه اتفاق یا حرفی رو سر وقتش به هم بگیم نمیشه🤦🏻‍♀️

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
منم بخاطر همین چیزا دوس دارم زودتر برم خونه خودم برا خودم خیلی مهم نیست برا خانوادم مهمه

اره برو عقد یکسال بودم پیر شدم ۳ ساله عروسی کردم انگار شیش ماهه خیلی خوبه

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
مامانش یبار زنگ زد کلی منت سرم گذاشت برام سه کیلو لواشک گذاشته کنار مزه زهر مار میداد اصلا نمیشد خ ...

دیگه عقد کردی باید قبلش به این موضوع فکر میکردی که از فرهنگ و رفتار خانواده اش خوشت نمیاد. سخت نگیر....با هر مردی ازدواج کنی یه درد و مرضی توشون هست همیشه

سعی کن درس بخونی و شغل داشته باشی مستقل بشی فردا شوهرت خسیس بود سخت نگذره.

اوووو داستان شما خیلی فرق میکنه دختر م اینطور نیست نمیتونی بگی نیاین ناراحت میشن از طرف هرباز اوم ...

من که رفت و امدمو خییییلی کم کردم. اولا که دنیا اومده بود کولیک شدید داشت شبا بیداربودم تا صبح صبح هم با بدبختی ۴ ساعت نیخوابیدم باز اگه یه شب نمی رفتیم خونشون ناراحت که چرا نیومدین. پسرمو ور میداشتن بدون اینه که بهم بگن باهاش حرف میزدن الان میریم اقاجونم میبینتت .خوب منم ناراحت میشدم بدیژه کلید خونمو داشتن و یک سره استرس داشتم چد با هر گریه ی شدید بچه خونمون بودند باور کنید روزی ۵ بارم میومدن. تا کم کم بزرگ شد منم هی کم کردم رفت و امد کم کردم و تا الان هفته ای دو بار میرم خونشون. اوایل تا بچرو برمیداشتن میگفتم جیش کرده جاشو عوض کنم. بعد می گفتم گشنشه شیرشو بدم. خوابش میاد بخوابونم. یعنی پیر شدم یه جوری که ناراحت نشن نزارم ببرنش. 

مادرشوهرم نمیدونه میخوایم تا دوسالگی بچم پاشیم.

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
من که رفت و امدمو خییییلی کم کردم. اولا که دنیا اومده بود کولیک شدید داشت شبا بیداربودم تا صبح صبح ه ...

همین که انقدر کنترل کردی عالیهه عالی

و جون بچن و احساستشون گذراست با هفته ای یکی دوبارر وابستگی شدیو نمیشه 

بیشتر براش وقت بزار و بازی کن و حرف بزن باهاش

همین که انقدر کنترل کردی عالیهه عالی و جون بچن و احساستشون گذراست با هفته ای یکی دوبارر وابستگی شدی ...

و۳ت که میزارم برا جیگرم. ولی همش با خودم میگم چرا این قدر حساسم. درصورتی مادرخودم میگه بچتو به مادرشوهرت بسپار. ولی نمی تونم واقعا حس خفگی دارم

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
و۳ت که میزارم برا جیگرم. ولی همش با خودم میگم چرا این قدر حساسم. درصورتی مادرخودم میگه بچتو به مادرش ...

😁 اولین بچه ست دیگهه

طوری هم نشه که لوسش کنی

بزار مررررد بار بیاد 💞