2777
2789
عنوان

شما عقد بودید تو همه عیدا براتون عیدی میورد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1962 بازدید | 177 پست
سه سال دوست بودیم الان۲۴سالمه

خب پس اگر درآمد داره و شب عید چیزی نیاورده خسیسه یا تو فرهنگ خوبی بزرگ نشده که اینا رو درک نمیکنه

یعنی مامانش بهش نگفته عیدی ببریم؟

در کل زندگیت رو سر مسائل مالی خراب نکن. اما اگر همسرت طرحش تموم شده  و الان مثلا دانشجوی تخصص پزشکی هست یا تازه مطب زده باز هم پولی نداره فعلا. اما یه گوشواره ۳ تومنی هم میشد بگیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم دختر من ۲۲ ماهشه تیر تولدشه تیکر یک سالو نشون میده پسرت تو سنیه که متوجه میشه باهاش حرف ب ...

من عزیزم سلامت باشی. پسر من هم بغل غریبه ها نمیره. ولی مادر شوهر وخوهرشوهرم هرروز یکی دوبار میان می بیننش بخاطر همین خییلی دوستشون داره و پشت سرشون گریه میکنه. و اون ها هم خییییلی به پسرم وابسته شدن طوری که مادرشوهر من پیشنهاد خرید خونه ی مشترک داده.وای خوب زندگی مشترک سختی های خودشو داره.

درخواست دوستی ممنوع🙏🙏 خدایا شکر واسه چیزایی که دادی و قراره بدی بهم...///شکرت شکرت شکرت شکرت
خدایا چرا انقد بدی داره😭 البته خوبی هم داره تو کار خونه اذیت نمیکنه اهل تشکر بد ادا نیست دل رحمه ...

هیییییچ آدمی ۱۰۰درصد خوب نیست عزیزم

نیمه پر لیوانو ببین

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
نذارمتوجه شه،روزندگیت تاثیرمیذاره

ببین انقددددر با شوهرم تلپاتی داریم 

که اصلا و ابدا نمیتونیم چیزیو از هم مخفی کنیم چون می‌فهمیم حس هامون میفهمه

بیاین به هیچکس نگیم خوشبحالت چون انرژی منفی داره🤗 
خب پس اگر درآمد داره و شب عید چیزی نیاورده خسیسه یا تو فرهنگ خوبی بزرگ نشده که اینا رو درک نمیکنه ی ...

مامانش یبار زنگ زد کلی منت سرم گذاشت برام سه کیلو لواشک گذاشته کنار

مزه زهر مار میداد

اصلا نمیشد خوردش

برا اینک ابروم جلو مامانم نره گفتم یکی از دوستام اورده

انگار اصلا اداب معاشرت نداره

کلا ندیدم بهم عزت بذاره

حالا من نامزدم خواهر نداره

خودش میاد تماااام رسم و رسوماتو ازم میپرسه که چجوریه و چکارباید کرد😅

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
دقیقا ولی یه وقتایی کم میاری

اون چاله چوله ها تو زندگی همه هست...نامزدم همیشه میگه مسیر مهم نیست ، مهم اینه که از پسش بربیای. و واقعا هم درست میگه...

همونی که گفتی نامزدم مهرماهیه؟

اره عزیزم