2777
2789

باسلام من ۲۱سالمه وچندوقته هس ک ازدواج کردم ودرطول رابطه یکم سوزش ودردداشتم بعدهربارک مخاستم پریودبشم ۵روزجلوترلکه بینی داشتم تااینکه الان چندبارهس موقع رابطه اگ یکم‌شدیدترباشه خونریزی میفتم رفتم دکترچون هنوزحامله هم نشدم بهم سونودادتخمدان هام سالم بودمعاینه کردگف دهانه رحمت زخم شده بعدازمایش پاپ اسمیرگرف وجوابش گف خوبه ولی داروبرای زخمم ندادوگف اگ مخای خوب بشه یابایدفریزکنی یابسوزونی باداروخوب نمیشه.خاستم ببینم کی این مشکل روداشته وچیکارکرده بنظرتون فریزکنم یابسوزونم چون میگن فریزکردن خیلی عوارض بدی داره وازطرفی هم میگن زخم نمیزاره ک بارداربشم ایااین درسته؟اگ کسی اطلاعاتی داره خاهش میکنم منوراهنمایی کنه وبگه چیکارکنم.ممنون میشم.

چرا اینجوری شدی؟ خوب به همسرت بگو یکم یواش تر ... چرا زخمت کرده؟ فریز کردن نشنیدم بگن بده ...

فک نکنم ازرابطه شدیدبوده چون میگن زخم‌ازعفونت میشه نمیدونم حالاچیکارکنم خیلی اذیتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم ازرابطه شدیدبوده چون میگن زخم‌ازعفونت میشه نمیدونم حالاچیکارکنم خیلی اذیتم

من بودم پیش چندتا دکتر مختلف میرفتم، ببینم نظرات چیه.

زبان فرانسه تدریس میکنم، آنلاین https://www.instagram.com/francais_fle/
من بودم پیش چندتا دکتر مختلف میرفتم، ببینم نظرات چیه.

توشهرمون زیاددکترخوب نیس همی هم ک رفتم متخصص بودنمیدونم بخداچیکارکنم خیلی ازفریزایناهم‌میترسم.اصلاهیچ دارویی هم‌نداد.الانم ک اگ یک زره رابطمون شدیدترباشه خون میشم

خیلی زیادهم خشن نبودولی اگ یکم‌محکم‌ترباشه خیلی دردم میگیره.بنظرتون الان چکارکنم برم بسوزونم یافریزک ...

خشن بوده که زخم شدی یا زمانش زیاد بوده عزیزم تجربه ای ندارم برا سوزاندن یا فریز 

توشهرمون زیاددکترخوب نیس همی هم ک رفتم متخصص بودنمیدونم بخداچیکارکنم خیلی ازفریزایناهم‌میترسم.اصلاهی ...

فعلا که رابطه رو بذارین کنار چون زخمی، خودت راجع به زخم بخون توی نت ببین چی نوشته برای درمانش، فکر میکردم با آنتی بیوتیک خوب بشه، ولی باز باید پیگیر باشی، چون دارو هم نمیشه همینجوری خورد.

زبان فرانسه تدریس میکنم، آنلاین https://www.instagram.com/francais_fle/