2777
2789
عنوان

اختلاف سن بارداری و سن سونو و iugr ( لطفا اگه تجربه ای دارید دریغ نکنید)

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 22 پست
البته الان باردار نیستم دخترم 9 ماهشه از همون اول تا زایمانم  این مشکل رو داشتم حتی وقتی برای ...

شاید برای شما لقاح دیر انجام شده بوده. اینو بهتون نگفتن؟

من از اول رشدش عالی بود حتی ۵ یا ۶ روز جلو تر بود. ولی موقع سونو انومالی گفتن عقبه و این اختلاف و عقب موندن بیشتر شده.😔

برای شما همیشه ۲ دوهفته بود؟ 

آمینو هم شدید؟

چی میگفتن دکترا؟ دارویی روشی نداشتن؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم
شاید برای شما لقاح دیر انجام شده بوده. اینو بهتون نگفتن؟ من از اول رشدش عالی بود حتی ۵ یا ۶ روز جلو ...

نه چیزی نگفتن که لقاح دیر انجام شده فقط 

میگفتنبین 10 روز  تا دوهفته عقب هست

نه دارویی استفاده نکردم نه آمینو انجام دادم، فقط تو فاصله زمانی های مشخص سونو رشد رو تکرار میکردم که ببینن رشد داره یا متوقف شده تو همه سونو ها رشد داشت  ولی  خیلی کم بود

انشاا... که نی نی شماهم مشکلی نداشته باشه و سالم بغلش بگیری 

راستی چند ماهتون هست؟ 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چیزی نگفتن که لقاح دیر انجام شده فقط  میگفتن بین 10 روز  تا دوهفته عقب هست نه داروی ...

من ۲۲ هقته هستم الان اختلافش شده ۲ هفته . قبلا ۵ روز بود.

خداروشکر برای شما اختلافش رو حفظ کرده بیشتر نشده. 

نه چیزی نگفتن که لقاح دیر انجام شده فقط  میگفتن بین 10 روز  تا دوهفته عقب هست نه داروی ...

نگفتن مشکل از چیه؟ راستی چند هفته زایمان کردید وزنش چقدر بود؟

بازم ببخشید ک سوالاتم زیاده.

نگفتن مشکل از چیه؟ راستی چند هفته زایمان کردید وزنش چقدر بود؟ بازم ببخشید ک سوالاتم زیاده.

فدات عزیزم

چیزی نگفتن، وقتی به دکترم گفتم از سمت خانواده پدری نوزادامون همگی ریز و کم وزن بدنیا میان خودمم اینجور بودم گفت احتمال اینکه ارثی باشه هم  هست

40 هفته و 2 روز زایمان کردم. وزنش تولدشم دو کیلو بود

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
من ۲۲ هقته هستم الان اختلافش شده ۲ هفته . قبلا ۵ روز بود. خداروشکر برای شما اختلافش رو حفظ کرده بیش ...

خدا حفظتون کنه و بسلامتی زایمان کنی عزیزم

سلام خوبی عزیزم.شما چیکار کردین نی نی تون چیشد .منم شرابط شما دارم میشه لطفاً جواب بدین

سلام عزیزم منم شرایط شمارو دارم میشه بگید نی نی حالش خوبه؟ چی شد شرایطتون ؟