2777
2789

بچه ها من با بدبختی با ای وی اف حامله شدم. همه چیز عالی بود تا سونو انومالی. 

توی سونو انومالی iugr  گزارش شده.سر و شکم ۵ روز دست و پاها ۱۰ روز اختلاف داشتن. آمینو سنتز انجام دادم مشکل کروموزومی نداره.

الان بعد از ۳ هفته توی ۲۲ هفته سونو دادم متأسفانه اختلافها بیشتر شده‌. واختلاف سن  سر و شکم شده ۲ هفته ، پاها و دستها ۳، ۴ هفته. 

اسپیرین هم میخورم ولی معلوم نیست چی شده و چرا. میگن توی این سن بارداری هم کاری نمیشه کرد همه چیز شانسه و این ک احتمال هر اتفاقی وجود داره. 

از ناراحتی دارم دارم میمیرم نمیدونم باید چی کار کنم این بچه خیلی برای من مهمه 

به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم

برات آیت الکرسی میخونم که نی نیتو سلامت بغل بگیری. 

إن شاءالله فقط خطای سونو باشه. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دائما  یکسان  نباشد  حال  دوران  غم مخور

وقتی مشکل کروموزومی نداره چرا نگرانی؟ به یکی از آشناهای ما گفته بودن بچه به دنیا بیاد قطعا کوره به دنیا اومد و کاملا سالم بود فقط مادر و پدر بچه رو دق دادن

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات آیت الکرسی میخونم که نی نیتو سلامت بغل بگیری.  إن شاءالله فقط خطای سونو باشه. اللهم صل عل ...

مممنونم عزیزم.  خیلی دعام کن توروخدا. درمانده شدم

عزیزم این سونو های الکی رو ول کن 

به خدا امیدوار باش و استرس به دلت راه نده 

درصد خطا غربالگری خیلی بالاست 

خیلی از دکترا اصلا دیگه اعتقادی به این چیزا ندارن 

من تو یه خانواده پرجمعیت هستم که بنا به این سونو ها ۳ ۴ تاشون باید مشکل دار باشن و همه هم الحمدالله سالمن 

یه سرچ ساده هم بکنی و نظرات و بخونی میبینی کلی ادم هستن که بچه منگلی براشون تشخیص دادن اما بچه سالم بوده خداروشکر 

فقط از بارداری و فرزندت لذت ببر 

ان شاالله صحیح و سالم بغلش میکنی

وقتی مشکل کروموزومی نداره چرا نگرانی؟ به یکی از آشناهای ما گفته بودن بچه به دنیا بیاد قطعا کوره به د ...

نگرانشم ک چه به سرش میاد. حتی اگه اون اختلاف رو حفظ کرده بود بیشتر نشده بود یه چیزی

نگرانشم ک چه به سرش میاد. حتی اگه اون اختلاف رو حفظ کرده بود بیشتر نشده بود یه چیزی

اگه تهرانی برو پیش حنطوش زاده بعدشم به خدا توکل کن، از ته دلت مطمئن باش که خدا بهت یه نی نی سالم میده

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
عزیزم این سونو های الکی رو ول کن  به خدا امیدوار باش و استرس به دلت راه نده  درصد خطا غر ...

یا خدا بچه منم بتونه خوب رشد کنه مشکلی براش پیش نیاد

اگه تهرانی برو پیش حنطوش زاده بعدشم به خدا توکل کن، از ته دلت مطمئن باش که خدا بهت یه نی نی سالم مید ...

شیرازم عزیزم. 

یا خدا. فقط امیدم به معجزه خداست 

شیرازم عزیزم.  یا خدا. فقط امیدم به معجزه خداست

سلام همشهری

نگران نباش عزیزم، انشاا.. که خطا باشه و نی نیت رو سالم بغل بگیری

دختر منم دوهفته اختلاف داشت و رشدش کم بود 

غربالگری که رفتم دکتر اینقدر منو ترسوند که خدا میدونه. خداروشکر سالم دنیا اومد و هیچ مشکلی نداشت فقط وزن تولدش کم بود

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
سلام همشهری نگران نباش عزیزم، انشاا.. که خطا باشه و نی نیت رو سالم بغل بگیری دختر منم دوهفته اختلا ...

عزیزم هفته چند اختلاف رشدش شروع شد؟ تا چقدر اختلاف داشت؟ کجا رفتی سونو؟

ببخشید زیاد سوال دارم. اگه میشه یکم برام توضیح بدی ممنون میشم 

عزیزم هفته چند اختلاف رشدش شروع شد؟ تا چقدر اختلاف داشت؟ کجا رفتی سونو؟ ببخشید زیاد سوال دارم. اگه ...

البته الان باردار نیستم دخترم 9 ماهشه

از همون اول تا زایمانم  این مشکل رو داشتم حتی وقتی برای شنیدن صدای قلبش رفتم دکترم گفت از نظر رشد دوهفته عقبه فرستاد برای سونوی رشد داخل سونوی رشدم این اختلاف بود که اونجا دکتر با حرفاش خیلی ترسوندم گفت  احتمال داره که خون رسانی درست انجام نمیشه

خلاصه سرتو درد نیارم 9 ماه بارداری همش دکتر و سونو بودم اونم با هزینه های بالای سونودیگه واقعا کلافه شده بودم 

دکتری که زایمانم کرد دکتر کرامت ا... مظلوم بود

دکتر پایدار

دکتر معصومه حاجی پور 

دکتر داریوش باقری

بین این سه تا دکتر از کار  پایدار راضی بودم واقعا برای سونو وقت میزاره هر سری هم میگفت رشدش نسبت به هفته بارداری عقبه ولی کاملا سالمه فقط وزن گیریش خیلی کمه

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است