2777
2789

سلام

من از اسفند سال 97 با آقایی آشنا شدم که ایشون از همون روز اول ابراز علاقه کردن

دو سه بار رسمی پیشنهاد ازدواج دادن و چندین بار هم در لفافه:دی

اما ایشون ترم یک دانشگاه که بوده؛با یکی از هم کلاسی هاش دوست میشه و بعد یک مدت ولش میکنه

اما مامان دختره زنگ میزنه خونه شون میگه باید اینجا نامزد کنن

بعد از زنگ مامانه دختره؛به قول خود پسره:مثل گه از چشمش افتاد

پسره انتقالی میگیره ترم بعد و میاد شهر خودشون

ترم 4 دانشگاه نیز با یکی دیگ رل میزنه اما بعد از چند ماه با اونم به هم میزنه:/{دلیلش نمیدونم چی بوده ولی ظاهرا هر دو طرف راضی به تموم شدن رابطه بودن}

تابستانی که میخواسته بره ترم 9{دکتری حرفه ای میخونه نه کارشناسی}حدود چند هفته با یکی از هم کلاسی هاش دوست بوده و بعد از یه مدت؛دختره دیگ محلش نمیذاره

من الان خیلییی تنهام و واقعا دارم از دست خانواده کلافه میشم

چون خانواده خیلی سنتی دارم؛فقط ازدواج سنتی داریم

طوریکه اصلااا عروس و داماد هم رو نمیشناسن:/

مامان پسر بپسنده حله:/

دوست دارم از این وضعیت خلاص شم اما بنظرم بهترین خواستگارم(از نظر مالی و اجتماعی)همونی هست که سه چهارتا دوست دختر داشته:/

نمیدونم چیکار کنم:/

به خاطر این دلایل ازدواج نکن چون مشکل داره

پیش مشاور برین 

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الان دختر پسری نیس که حداقل چند بار رل نزده باشه 

من خودم تا به حال هیییچ دوست پسری نداشتم و کوچکترین تماس فیزیکی با نامحرم نداشتم

میترسم منم بعد از یکسال ول کنه:/

به خاطر این دلایل ازدواج نکن چون مشکل داره پیش مشاور برین 

خیلیییییییییی مشاوره رفتم

اما تفکر پدر مادرم و جو حاکم بر خانواده ما تغییر نمیکنه

منم دوست دارم همچین شرایطی داشته باشم

وا همه ما اینجوزیم من خودم قبل شوهرم کلی دوس پسر داشتم با همه هم خودم کات میکردم و الانم با شوهرم به مشکلی نخوردم اگر تفاهم اخلاقی دارید اوکی شید 

مبارکههه

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 

اینکه چند تا دوست دختر داشته عجیب نیست و تو جامعه ما طبیعیه. ولی باهم برید مشاوره، با خانوادتون درمیون بذارید خوب تحقیق کنین، بعد دیگه هرچی خیره براتون میش بیاد

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

خیلیییییییییی مشاوره رفتم اما تفکر پدر مادرم و جو حاکم بر خانواده ما تغییر نمیکنه منم دوست دارم هم ...

ببین عزیزم مشاوره قبل از ازدواج منظورم بود 

و اینکه بیشتربا تفکراتشو باخلاقاش اشنا شو

ازش بپرس ببین هدفش از ازدواج چیه از همسرش چه توقعاتی داره چ کارایی باعث سرد شدنش میشه شماام بگو بگو با چه جیزایی تو دین مخالف با چ چیزایی از نظراجتماعی .مثلا رو رفت وامد حساسه

و.... و هرچی ک فک میکنی برات مهمه چ ی مسئله کوچیک چ بزرگ 

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝