2777
2789
عنوان

موخوررره😓😓😓😓

131 بازدید | 20 پست

بچه ها خیییلی موهام موخوره میزنه، هیچ وقت نمیتونم بزارم موهام بلند شه، چکار‌کنم،‌حالم ازشون به هم میخوره😭😭😭😭😭بعد حمام هم موهام خشک میکنم بازم موخوره میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوتاه میکنم میخوام دیگه‌نزنه

کوتاه کن..و تغذیتم خوب باشه..کم کم جون میگیره..در کل نزار زیاد بلند باشه موهات..بازم موخوره میزنه..برای موهای تقریبا بلندم ۲ ماه یکبار ..۲ سانت ازش کوتاه بشه ..خوبه

یکی از دلایلش خشکی بیش از حد مو از حموم میای اصلن با حوله موهاتو خشک نکن باعث موخوره میشه همیشه هم از حموم میای از یه روغن یا ابرسان مو استفاده کن که رطوبت موهات از بین تره اصلی ترین دلیل موخوره همین خشکی مو هستش یکی دیگشم اینه که از برس یا شونه چوبی استفاده کن این برسای معمولیم باعث موخوره میشه

منم دارم شدید . موهام خشکه   دلم میخواد موهام بلد بشه ولی نمیشه . هی باید بچینم   روغن میزنم ماسم مو مسزنم و نرم کننده . دیگه موندم چه کنم 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

من موهام موخورش دوشاخه ای نیست اینطوریه که پیچ و تابای خعلی زشتی داره خعلی منشعبه..‌‌..هر کاریم کنم تموم نمیشن میکنمشون دوباره از نو با موخوره در نیاد شامپویی چیزی نیس بزنم درست شع؟

جدی حس نمیکنین خیلی کوته فکر و خاله زنکین؟

روغن درماني

ماسك آبرسان

با آب داغ موهاتونو نشوريد

شامپوي مناسب مو استفاد ه كنيد

هر ماه نوك موهاتونو كوتاه كنيد

چند دقيقه قبل از بيرون آمدن از حمام، سركه با مخلوط كمي آب به موهاتون آغشته كنيد بعد هم فقط با آب خالي بشوريد (اگر به بوي سركه حساسيد ميتونيد با شامپوي ملايم يا ماسك مو موهاتونو تميز كنيد اما بيش از حد موهاتونو نچلونيد)

از سشوار و اتوي مو هم زياد استفاده نكنيد. در صورت نياز حتما حرارت سشوار ملايم باشه و با فاصله به سمت موهاتون بگيريد