2777
2789
عنوان

جدایی تو عقد بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4458 بازدید | 148 پست

ما هم تو دوران عقد زیاد بحث و دعوا داشتیم

رفتیم پیش مشاور گفت به درد هم نمی خورین

اگه اون موقع عقل الانمو داشتم جدا می شدم

خیلی سادگی کردم

شمام یه مشاور برین دوتایی 

بعد تصمیم بگیرید

ای آرزوی گمشده مهمان کیستی....؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر به خودشم درمورد طلاق صحبت ،کردی ؟ نڟرش چیه؟

آره گفتم که ۲هفته پیش با میل خودش درخواست طلاق توافقی دادیم درسته ک از طرف من بوده این درخواست اما الان اون بیشتره مصره 

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
ما هم تو دوران عقد زیاد بحث و دعوا داشتیم رفتیم پیش مشاور گفت به درد هم نمی خورین اگه اون موقع عقل ...

مشاوره های قبل از طلاق رو داریم میریم البته از نظر من دیگه تموم شده اس چون بهم غیر مستقیم گفته علاقه نداره قبل از درخواست اینو نمیگفت بعد از اینکه درخواست دادم کم کم اعتراف کرد

ببین عزیزم پسرا شاید ناز دوست دختراشونا بکشن ولی کلا مدلش اینه دوست دارن همسرشون مستقل و دور از بچه ...

آره دقیقا

دوستم مطمنی خواستگار بعدبت این مشکل رو نداره ؟شاید بعدی هم اخلاقش مثل ابن بود اکن‌موقع چی بازم میخوا ...

هیچکدوم از اینا نیست ولی اینا دلیل نمیشه ک ویژگی های بد دیگشو چشم پوشی کنم درضمن خودش بعد از درخواست طلاق نمیدونم چرا غیر مستقیم بهم گفت علاقه ای بهم نداره، گفت علاقه قبلا داشتم با دعوا ها سرد شدم!! برام قابل درک نیست این حرفش

علت طلاق چیه

دیدنم نمیاد تا خودم نگم بیرون نمیبرتم، محبت و توجه رفتاری نداره یجورایی سرد و بی میله، خیلی زیاد بحث میکنه و هیچموقع کوتاه نمیاد تو بحثامون وقتایی ک ناراحتم میکنه فقط با پیام از دلم میخواد دراره ن بهم زنگ میزنه ن میاد پیشم

اگه به خاطره بحثای الکی بیشتر فکر کن بلاخره شما دوتا ادم با فرهنگ متفاوت و اخلاق متفاوت هستید  ...

مشکل اینه ک کلا خیلی تو رابطه سرد و خشکه محبت و توجه بهم نداره انگار مشکل از جای دیگست و هیچوقت نمیخواد بهم بگه

نه مشکلی نداره ولی بستگی داره علت جدایی چی باشه اگر علت جدایی خودت باشی و مشکل از جانب تو باشه بعدا ...

علت جدایی بی توجهی های اونه اوایل عقد هم متوجه یه خیانتی از طرفش شدم ک بخشیدمش اما الان خیلی سرد و بی میله باهام، درخواست جدایی از طرف من بوده 

ن اینطور فک کن مثبت فک کن مثبت جذب کنی  یکی از فامیلام چندروز بعد جدایی از عقد پسرخالش خودش از ...

خوشبحالش آخرشم به کسی رسیده ک قلباً دوسش داشته

هیچکدوم از اینا نیست ولی اینا دلیل نمیشه ک ویژگی های بد دیگشو چشم پوشی کنم درضمن خودش بعد از درخواست ...

من قبل از ازدواج رفتم مشاوره .و به مشاوره گفتم من اصلا نمیخوام ازدواح کنم با ابن اقا  .هیچ شناختی از خواستگارم نداشتم و یه ترسی تو وجودم بود مساوره گفت  اعتیاد داره گفتم نه گفت تن به کار نمیده گفتم نه گفت چشم چرونه گفتم نه گفت پس هر مسله دیگه ای هست میسه حلش کرد .

به خاطر همین منم این سوالات رو از شما پرسیدم .

اون طور که من متوجه شدم ایسون فقط یک دنده هست  و مغروره و بهس طلاق رو گفتی نخواسنه منت کشی کنه .به نظر من اول خودت برو پیش مشاور درست حسابی ببین چه راهنمایی میکنه .چون همون طور که گفتم معلوم نییت خواستگار بعدی خوب باشه .ان شالله درست میشه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا