2777
2789
عنوان

جدایی تو عقد بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4458 بازدید | 148 پست
ای بابا چقدر ریپلای وقتی مشکل دارند باید جدا شن دیگه 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باکره هستم ولی خب واسه ازدواج بعدی نمیشه ک عقد رو نگفت و پنهون کرد مردای ایرانی اکثرا جا میزنن و غیر ...

عزیزم وقتی باکره ای ینی دختری 

مث اینه ک ی مدت با پسری دوست باشی ولی شرعا گناه ک نبوده ک با نامحرم بوده باشی پسرا این دوره هم میدونن این چیزارو پس دختری ک با محرمش بوده رو ترجیح میدن ب دختری ک با چنتا نامحرم باشه ولی نگه پنهان کنه

این دوران تا قبل ازدواج واسه شناخته وگرنه چرا آدما همون شب نامزدی نمیرن سر زندگیشون چون همو نمی شناسن

حالا همو که شناختن یا بااین ادم ادامه میدن یا نه خودشون نمیاد میگن چن ماه از عمرم رفته بهتره چن ساله 

درضمن فکر نکن موقعیتات خراب شن چون تو زندگی اون ادم نرفتی زنش نشدی دختری تو خونه بابات بودی

عزیزم وقتی باکره ای ینی دختری  مث اینه ک ی مدت با پسری دوست باشی ولی شرعا گناه ک نبوده ک با نا ...

اسم طلاق برم یه خورده ناشناخته اس و خوشایند نیست مخصوصا برای خانواده ام ک خیلی غصه میخورن...آینده میترسم دیگ امتیاز ها و موقعیت های خوب نداشته باشم، در کل دخترا خیلی حقشون ضایع شده

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
اسم طلاق برم یه خورده ناشناخته اس و خوشایند نیست مخصوصا برای خانواده ام ک خیلی غصه میخورن...آینده می ...

ن اینطور فک کن مثبت فک کن مثبت جذب کنی 

یکی از فامیلام چندروز بعد جدایی از عقد پسرخالش خودش ازش خاسگاری کرد 

قبل نامزدیش هم میخواسش و بازم سر حرفش بود کسی که قلبتو بخاد دنبال بهانه نیس 

اصن وقتی همو نمیشناسین و دوس ندارین عقد اشتباس

الان جداشی بهتره تا بعدا

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
نامزدی برای اشناییه!

نه عقد هم برای آشناییه

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بازم جدا شم مطلقه به حساب میام

نه مشکلی نداره ولی بستگی داره علت جدایی چی باشه

اگر علت جدایی خودت باشی و مشکل از جانب تو باشه بعدا در ازدواج بعدی به مشکل میخوری

چون بالاخره می پرسن علت جدایی چیه و اگر دروغ بگی یا حقیقتو نگی بعدا دردسر میشه

اگه به خاطره بحثای الکی بیشتر فکر کن بلاخره شما دوتا ادم با فرهنگ متفاوت و اخلاق متفاوت هستید  بهم دیگه زمان بدید ولی اگه مشکل خیلی جدی نه جداشدن تو عقد خیلی بهتره تا بعدر عروسی. 

دوستم مطمنی خواستگار بعدبت این مشکل رو نداره ؟شاید بعدی هم اخلاقش مثل ابن بود اکن‌موقع چی بازم میخوای دور از جون جدا بشی ؟

به نظرم به تفاهماتی داشتید که عقد کردید دیگه یه سری اختلافات هم هست که باید راه حلش رو پیدا کنی .البته نه اینجوری که له پدر مادرت یا پدر مادر همسرت بگی باید خودت اول اخلاق خودت و بشناسی بعد اخلاق همسرت رو از مساور بپرسی کتاب روان شناسی همسرا رو بخونی  بواش یواش یاد بگیری ؟

اعتباد داره؟زن بازه؟بی کاره ؟تن به کار نمیده؟

فقط اجبازه؟

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
لوس شدن و ناز کردنم=با عصبی شدنش😏 کلا میگه ناز کردن هم حدی داره ولی در صورتیکه هیچموقع ناز نکشیده ...

ببین عزیزم پسرا شاید ناز دوست دختراشونا بکشن ولی کلا مدلش اینه دوست دارن همسرشون مستقل و دور از بچه بازی باشه چون قرار زندگیشونا باهاش بسازن نه اینکه بخواند وقت بگذرونند به قول معروف لا.....س بزنن.