2777
2789
عنوان

جدایی تو عقد بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4458 بازدید | 148 پست
بله

نه گلی ما سنی هستیم و فقط یه مدل عقد داریم اونم دائم، ولی خب جفتمون حدو حدود رو رعایت میکردیم و برای شناخت بیشتر بیرون میرفتیم چون شوهرمم ازدواج دومش بود و چشمش ترسیده بود

«لا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه گلی ما سنی هستیم و فقط یه مدل عقد داریم اونم دائم، ولی خب جفتمون حدو حدود رو رعایت میکردیم و برای ...

آهان عزیزم خوشبخت بشید🌹

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
سر اختلاف نظر، از همه بدتر اینه ک اصلا کوتاه نمیاد تا من کوتاه نیام، تا حد مرگ بحث میکنه هیچموقعم نم ...

به نظرم اگه میخواهی به زندگیت ادامه بده باید کوتاه بیایی

با این حرفایی که گفتی والا زندگیت جهنم میشه 

به نظرم اگه میخواهی به زندگیت ادامه بده باید کوتاه بیایی با این حرفایی که گفتی والا زندگیت جهنم میش ...

اصلا زورگو یا دست بزن اینا نداره ها اما این اخلاقاشو داره ک توی هیچی کوتاه نمیاد مخصوصا تو بحثا

سر اختلاف نظر، از همه بدتر اینه ک اصلا کوتاه نمیاد تا من کوتاه نیام، تا حد مرگ بحث میکنه هیچموقعم نم ...

تا حالا شده بهش بسازی؟یا یه بار بگی اره حق با توئه؟

سلام☺🟠🟠🟠🟠🟠🟠علمدار کمیلو میشناسی؟کتاب سلام بر ابراهیمو تا حالا خوندی؟امیدوارم ک خونده باشی😍اگرنه حتما بخون بهت قول میدم حالت خوب میشه.🥰ابراهیم حسابش از خیلیا جداس حتی اگه با آدمای مذهبی سر و سرّی نداری بازم کتاب ابراهیمو بخون،نمیگم توام مذهبی میشیا!تاثیر ابراهیم یچیزی بالا تر از این حرفاس با ابراهیم حال دلت خوب میشه،اینو بهت قول میدم☺❤🌷میشه واسه ظهور اماممون صلوات بفرسی،امام زمان بالاترین نعمت واسه ماست ببین چیکار کردن و چیکار میکنیم ک خدا اینجوری این حق و نعمتو ازمون دریغ کرده.🥺میشه واسه حاجت خودتم یه صلوات بفرسی،صلوات عالیه از خودت دریغش نکن.💞💞یه خواهش دیگه واسه شادی روح شهدا صلوات میفرسی؟یه دونه!ممنونم.💓💓        پ  و فرمان نافذ خدا در خلقت چون اراده خلقت چیزی کند می گوید باش پس بلافاصله موجود میشود💛یس💛                          ❤️عــلـــــمــدار کــمـــــیـــل❤️                                     

اما در کل گلی سعی کن تا جایی که میتونی قهر نکنی میتونی سرسنگین باشی ولی قهر خیلی عذاب اوره برا جفتتون، بعدشم که سمتت اومد کشش نده زود اشتی کن یا وقتی ناراحتی به جا اخمو عصبانیت لوس شو براش ناز کن اینجوری کم کم بهتر میشه زیاد عجله هم نکن

اما در کل گلی سعی کن تا جایی که میتونی قهر نکنی میتونی سرسنگین باشی ولی قهر خیلی عذاب اوره برا جفتتو ...

لوس شدن و ناز کردنم=با عصبی شدنش😏

کلا میگه ناز کردن هم حدی داره ولی در صورتیکه هیچموقع ناز نکشیده منم میگم خب تو اصلا ناز کشیدی تا من حدشو نگذرونم!!

لوس شدن و ناز کردنم=با عصبی شدنش😏 کلا میگه ناز کردن هم حدی داره ولی در صورتیکه هیچموقع ناز نکشیده ...

درک میکنم اما در کل همینو میدونم که قهر جدایی میاره، زندگی قبلمم چپو راست هی قهر میکردم تا اینکه کم کم جدایی افتاد بعضی وقتا یه هفته حرف نمیزدیم و منم جامو جدا میکردم هرچی مشاور میگفت اشتباهه گوش ندادم و اخرش رسید به جدایی، وقتی برگشتم خونه بابام تجربه هام بیشتر شده بود یه روز تو خونه نشسته بودیم بابا مامانم دعواشون شد، گفتم الانه که قهر کنن، اما بعد ده دیقه دوباره شروع کردن حرف زدن عادی جفتشون😐 بابام زبونش تلخه گفتم عه مامان یادت رفت الان چی بهت گفت چرا اشتی کردی، گفت دخترم بخوایی تو زندگی پی حرفیو زیاد بگیری و قهر کنی باید روزی صد تا شوهر کنی😐 دیدم راست میگه و ازون موقع رو خودم کار کردم که بحثا رو کشش ندم الانم چیزی پیش بیاد یکم سرسنگین میشم و سعی میکنم زیاد پی گیر نشم که بینمون فاصله نیافته