ببین هنوز تو این یکی موندی، فکر بعدی هستی؟؟؟ بهتر نبود قبل عقد نامزدی رو طولانی تر میکردی روش شناخت ...
بله بهتر بود طولانی تر بشه خب خودم هم میدونم اینو ولی آدم از چیزی ک قرار سرش بیاد خبر نداره ک بخواد راه حلشو زودتر پیدا کنه مگه شما تا حالا تو زندگیتدن شکست نخوردین کی فکرشو میکنه ک قبل از شکستش قرار این اتفاق براش بیوفته، در ضمن من نظر خواستم فقط نه اینکه گذشته ها رو برای من تداعی کنین و راه سرزنش رو پیش بکشید چون قطعا خودم این چیزایی ک گفتین رو تا حالا توی این مدت هم دونستم هم بهش فکر کردم ولی خب کاریه ک شده
نمدونم مشکلتون سر چیه ک بگم اصلا جدا نشو. ولی اگ به نظرت مشکلت حل نمیشه و یروزی میبری هر چی زود تر ...
سر اختلاف نظر، از همه بدتر اینه ک اصلا کوتاه نمیاد تا من کوتاه نیام، تا حد مرگ بحث میکنه هیچموقعم نمیگه اشتباه کردم، تو دعوا ها خیلی زود جا میزنه یعنی رفتارشو بلد نیست نه از دلم درمیاره نه کوتاه میاد نه عذرخواهی میکنه فقط میگه مقصر خودتی، نمیدونم چیکار کنم دیگ
منم ازدواج اولم اینجوری بودم هی گفتم زشته جدا شم حالا بریم زیر یه سقف بهتر میشه خودمو گول زدم بعد هشت ماه دست از پا درازتر برگشتم، بعد طلاق خواستگار داشتم اما میگفتم جدا شدم فوری میپرسیدن ازدواجم کردی یا فقط عقد، تا میگفتم عروسیم گرفتم فوری حالتشون عوض میشد اما با جدایی تو عقدمشکلی نداشتن، البته ازدواج کردم دوباره یکساله و شوهرمم ازدواج دومشه شکر خدا راضیم
منم ازدواج اولم اینجوری بودم هی گفتم زشته جدا شم حالا بریم زیر یه سقف بهتر میشه خودمو گول زدم بعد هش ...
عزیزمممم خدارو شکر، میترسم ازدواج دومم هم ب مشکل بخورم اونموقع دیگ میگن مشکل از خودشه اونموقع دیگ باید بسوزمو بسازم چشمم خیلی ترسیده از الان نسبت به همه مردا بی اعتماد شدم
عزیزمممم خدارو شکر، میترسم ازدواج دومم هم ب مشکل بخورم اونموقع دیگ میگن مشکل از خودشه اونموقع دیگ با ...
نه نترس بار بعد برا عقد عجله نکن و فقط بعد حلقه طوری که زیاددفکو فامیل نفهمن حتما باهاش بیرون برو حرف بزن من اینبار چهار ماه نامزد بودم نذاشتم زود عقدم کنه، بعدا که مطمئن شدم عقد کردیم